Más is unja, hogy a Fidesz folyton másra mutogat?
Figyelt kérdés
Senki nem várja el, hogy soha ne hibázzanak és mindig mindent tökéletesen csináljanak. De miért nem lehet soha semmiért felelősséget vállalni? Ha valami nem sikerül, akkor abból lehet tanulni is, de miért kell mindig hárítani és összeesküvés-elméletekbe kapaszkodni?
Nem is tudom akkor minek van kormányunk, ha valami külső ellenségek úgyis mindig mindent elrontanak.
máj. 2. 01:11
11/16 anonim 

válasza:

Nem azt mondanám hogy unom mert az kevés, bosszant nagyon.
12/16 anonim 

válasza:

Én már undorodom tőle. Az elején még csak enyhén zavart de már eljutottam a mélységes megvetés és utálat szintjére. Pedig régen még hittem bennük
13/16 anonim 

válasza:

Emberekben is megvetem a felelősségvállalásra való képtelenséget, a hajlandóság hiányát. Ez egy átlagembernél is alávaló dolog, vezetői pozícióra pedig egy az egyben alkalmatlanná tesz bárkit.
Semmi nem mutatja jobban a kormány alkalmatlanságát az ország vezetésére, mint a felelősségvállalás teljes hiánya.
14/16 anonim 

válasza:

Lázár János beszélt a kormány hibáiról is a nyilvános fórumán.
15/16 anonim 

válasza:

#14 És az min változtat? Lázár Jánosnak elmondása szerint elege van a luxizásból, de azért a mi pénzünkből építettek neki utat a kastélyához, amit szintén mi, adófizetők finanszíroztunk. Gondolta, hogy ő már rendben van, neki elég? Vagy esetleg az a mondása, hogy aki nem ért el sokat az életben, annyit is ér? Hányingerem van tőle. Undorító féreg.
16/16 anonim 

válasza:

Igen, teljes mértében: eléggé felnőtt párt ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!