Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért azok szidják a Mi...

Miért azok szidják a Mi hazánkot, hogy "Fideszesek" akik anno a jobbikért is meg voltak bolondulva?

Figyelt kérdés

+ Ugyan azok vannak ma meg "tardulva" a Tisza pártért is, akik 2018-ban a Jobbikért mint kormányváltó erő. Ebből vált ki aztán a Mi hazánk mert a tagok nem tudtak együtt működni a jobbik hazugságaival. De bezzeg gondolom, akkor nem volt Fidezses a jobbik igaz? Csak most a Mi hazánk a "fideszes" mert nem lép koalícióra a Tiszával. Ugye?

(nem várok Tiszásoktól mély logikai összefüggéseknek a megértését)

máj. 2. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%

Ezek azt hiszik, hogy aki nem a Tiszàra szavaz, az a kormànyvàltàs ellen szavaz.

M.P. bemutatkozott rendesen az elmúlt 16 hónapban. Nekem meggyőződèsem, hogy nàla mèg az is jobb lenne, ha maradna a fidesz.

Èn azèrt fogok a Mi Hazànkra szavazni, mert jobban fèl tőlük a Tisza, mint a fidesztől.

Radnai Márk apja talàlta ki , hogy a mi hazànk egy fidesz szatelit pàrt. Az a Radnai, aki màr az összes pàrtnak dolgozott kommunikációs tanàcsadókènt ès akinek a fia konkrètan jelenleg a Tisza alelnökekènt szolgàl.

Nem kèrek Pèterből ès a haveri körèből, inkàbb szavazók a Mi Hazànkra, akik napi szinten mutatnak rà videóikban a fidesz korrupciójàra ès mocskossàgàra.

Tènyleg ilyen lenne egy szatelit pàrt? Folyamatosan leràntja a leplet a fidesz kèpmutatàsàról ès èles kritikàkkal illetik a fidesz kormànyt.

Az ostoba ember csak egy nèzőpontból szemlèli a pàrtokat ès papagàlj módjàra visszamondta a szöveget. A bölcs ember több nèzőpontból szemlèlődik. Aki pedig ezt teszi, az hamar ràjön Magyar P. Trükkjère: Hülyère veszi a közönsègèt. Ezek még megeszik a hazugsàgot.

M.P. csak hatalmat akár, semmi màs nem èrdekli. Bàrki bàrmit mond, ràkontràz ès fèlrevezeti a hiszèkeny követőit. Peti megmutatta, hogy milyen az igazi birkanyàj: A Tiszàsok.

máj. 2. 23:30
 2/17 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az a furcsa hogy az utóbbi időben Magyar Péter erősen beleállt abba, hogy a Mi Hazánk az a Fidesz szatelit pártja, és Orbán posztol egy olyan képet, amit Magyar Péter 10 percre rá már a Mi Hazánk támadására használ fel.

Az egész egy összehangolt támadás, amivel gyengíteni akarják a Mi Hazánkot.

A Tisza meg a Fidesz maffiahálózat már most együttműködik a hatalomért cserébe.

máj. 2. 23:39
 3/17 A kérdező kommentje:
2-es igen, de bevalom szerintem kicsit ciki az, hogy pont a május elsejei majálison jelentette ki Toro hogy sem a Tiszával sem a Fideszel nem fog koalíciót kötni 26-ban, más napreggel meg megtörtént EZ.
máj. 3. 00:13
 4/17 anonim ***** válasza:
47%

A mi hazànk lète nem jó sem a fidesznek sem a Tiszànak.

Hogy is lenne jó nekik? Hiszen elvennèk a politikusok mentelmi jogàt ès szùrópróba szerü drogteszte küldenèk az összes politikust.

Mindent meg fog tenni mindkèt oldal, hogy ellehetetlenìtsèk a Mi Hazànkot, mert ök komolyan veszèlyeztetik a korrupció jövedelmező lètezèsèt.

Csak a Mi Hazànk!

máj. 3. 00:16
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Most is egy közösséget alkotnak a maradék jobbikkal.

Amúgy mindenkit szidnak aki nem áll be tiszásnak. Eddig is ezt csinálták, csak nem tiszának nevezték hanem ellenzéki összefogásnak.

máj. 3. 00:54
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

Én ugyanúgy "szidtam" a jobbikot, mint a mihazánkat vagy a tiszát. És nem, nem a hazugságok miatt vált ki a mihazánk. A mihazánkos vezetőség a jobbikban is kb. a vezetőség felét adta ki, vagyis nagy ráhatásuk volt arra, hogy hazudik-e a párt vagy sem. Ha hazudott, akkor ez a mihazánk felelőssége is. De amúgy itt nem erről volt szó.

"Radnai Márk apja talàlta ki , hogy a mi hazànk egy fidesz szatelit pàrt"

Nekem elképzelésem sincs, hogy ki az. Életemben nem hallottam róla és nem is olvastam róla. Akinek egy kis esze van, az az azért ezt másoktól függetlenül is össze tudja rakni, hogy a két párt együttműködik, még ha nem is egyeztetve, de a fidesz egyértelműen támogatja a mihazánkot.

"Tènyleg ilyen lenne egy szatelit pàrt? Folyamatosan leràntja a leplet a fidesz kèpmutatàsàról ès èles kritikàkkal illetik a fidesz kormànyt."

Kinek az érdeke egy olyan párt, ami azt mondja, hogy a többi ellenzéki párttal semmilyen együttműködésre nem nyitott? A fidesznek, aki eddig pont ezzel a módszerrel szerzett kétharmadot.

Kinek az érdeke orosz propaganda terjesztése Toroczkai youtube csatornáján? Elsősorban annak, aki nagyon közel van az oroszokhoz, a fidesznek.

És ha elkezdjük mellérakni a híreket, hogy egyik esetben vissza akartak lépni, de mégsem a fidesz javára:

[link]

Majd máshol mégis visszaléptek a fidesz javára:

[link]

Mellette pedig össze-visszakommunikál a mihazánk, mert egyik esetben jogos támogatni a fideszt azért, hogy valami működőképes legyen - igen, ez az egyetlen indok:

[link]

Addig máshol a működőképesség nem szempont és lehet a fidesszel együtt szavazni, hogy ellehetetlenítsék az önkormányzatot:

[link]

"Az ostoba ember csak egy nèzőpontból szemlèli a pàrtokat ès papagàlj módjàra visszamondta a szöveget. A bölcs ember több nèzőpontból szemlèlődik."

Ezzel egyetértek, ezért volt valaki, aki magától nem tudta megvizsgálni a mihazánk magatartását és az egész kritikát "Radnai Márk apjára" kente, ahelyett, hogy ténylegesen a kritikáról beszélt volna.

Ezzel szemben a bölcs látja, hogy a mihazánk valahogy mindig úgy viselkedik, hogy amikor a fidesznek fontos, akkor véletlenül pont a mihazánknak is fontos az ügy és lehet együtt szavazni. Ezek a hírek pedig "Radnai Már apjától" függetlenek.

"Trükkjère: Hülyère veszi a közönsègèt. Ezek még megeszik a hazugsàgot."

Mondjuk még ha ez igaz is, akkor is mind a három említett pártra igaz.

Vagyis még ezen logika alapján se esel a bölcs kategóriába.

"M.P. csak hatalmat akár, semmi màs nem èrdekli."

Egyébként erre van tényleges érved is? Ha annyira hatalommániás lenne, akkor egyrészt a fideszben maradt volna, másrészt nagyobb szerepet játszott volna a fideszben.

Ezt pont nehezen lehet felróni neki. Bölcs ember látja, hogy mással sokkal könnyebb kritizálni, mint olyan hazugságokkal, amiket te itt kitaláltál.

máj. 3. 01:03
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Azt, hogy a jobbikból kiált Bohóczkai Lackó, fideszes, nem újszülött vicc, hanem lassan 20 éves lesz.

2006 októbere óta szállnak az erről szóló füstbombák.

máj. 3. 06:15
 8/17 anonim ***** válasza:
27%

Tóth Laci simán egy karrierista, aki összeállna akár az MSZMP-vel is, ha lenne haszna belőle! Láttam eleget élőben anno, amikor még csak 'újságíró' (egy senki) volt. Csinált egy közösséget, ahol imádják, sztárolják és menne tovább, előre.

Nem vagyok sem tiszás, sem más, az egész szinte ugyanaz évek óta. :(

máj. 3. 08:04
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek, de szeretném jelezni hogy elírtad a nevet.

Ezúton javítom:

Magyar Péter simán egy karrierista, aki összeállna akár az MSZMP-vel is, ha lenne haszna belőle! Láttam eleget élőben anno, amikor még csak 'újságíró' (egy senki) volt. Csinált egy közösséget, ahol imádják, sztárolják és menne tovább, előre.

Nem vagyok sem tiszás, sem más, az egész szinte ugyanaz évek óta. :(

máj. 3. 08:32
 10/17 anonim ***** válasza:
15%
9, én szerintem, meg mind a kettő karrierista, Tóth Péter és Magyar László is egyaránt.
máj. 3. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!