Vajon lesz jövőre választás?!

Én 2 forgatókönyvvel számolok. Az egyik, hogy vagy elhalasztják a választásokat, mondjuk háborús veszélyhelyzetre hivatkozva, kiírják az uszító plakátjaikra, hogy jön az "ukrán vész", vagy ilyenek, a Fidesz primitív kommunikációs stílusából kiindulva.
Vagy lecsukják Magyar Pétert, a Tisza-pártot meg eltiltják az indulástól. Sajnos erre számítok. Most Magyarország egy féldiktatúra, autokratikus rendszer, viszont 2026-ban szerintem szintet lép a Fidesz, és kemény diktatúrát vezet be. Ki fogva vezetni az országot az Unióból.
Korlátozza majd az ellenzéki sajtót, akár be is szántja, örökös rendeleti kormányzást rendel el, Orbán meg kinevezi magát örökös Führerré, vezetővé, összevonja a miniszterelnöki, és köztársasági elnöki pozíciót, és egyesíti magában.

Nem lesz.
A kormány kitölti a 4 éves ciklusát.

1# És az a baj, hogy senki nincs a 133 "bátor ember" közül, aki betartana neki. Ugyanis Orbán nélkül életképtelen az összes, ezért nyalja mindegyik a vezír seggét. Titkon szerintem utálják is őt páran a pártban, csak érdekből hajbókolnak neki, meg mert anyagi hasznot remélnek tőle.
Például a Gulyás Gergely tipikus példa erre, ő az a tipikus megfelelési kényszeres, rohadt irritáló, stréber gyerek, akinek nincsenek elvei.
Ő a tipikus "éltanuló", aki bármely rendszert kiszolgálna. Ha Rákosi lenne hatalomon, most az ő talpát csókolgatná. Tipikus talpnyaló a Gulyás G.

Szórakoztatóan hülyék vagytok. Szinte szóról szóra előadjátok ugyanazt a műsort minden 4 évben. Most kicsit kibővítették ezzel az előrehozott választás mesével, de azon kívül mindent pont úgy csináltok mint 4 meg 8 éve is.
Igen kérdező, lesz jövőre választás. 2026 tavaszán, a lehető leghamarabbi időpontra fogja a köztársasági elnök kihirdetni, ahogy az elmúlt 15 évben mindig tették.
Nem kérdező, nem lesz sem elhalasztva, sem előre hozva, mivel semmi nem indokolja egyiket sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!