Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel fog vezetni a Tisza...

Mennyivel fog vezetni a Tisza a májusi felmérésben?

Figyelt kérdés

A legutóbbiban 14 %, (kb. 2/3)

Több lesz mint 14, vagy kevesebb szerinted?

máj. 3. 14:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
14%

Ahogy olvasom a tiszások válaszait, szerintük már 150%-kon áll a tisza legalább.

Nevetségesek vagytok.

máj. 3. 15:30
 12/45 A kérdező kommentje:

#10 Hát nem tudom, nem hazudsz?

Mondjuk én nem vagyok biztos szavazó, mert at függ mikorra teszik a szavazást, de mindenképp arra szavazok aki nyerésre áll mert akkor lehet ünnepelni utána. Focimeccseken is csak a második félidő után szurkolok annak aki vezet. Ha döntetlenre állnak akkor annak szurkolok amelyket ügyesebbnek látom.

máj. 3. 15:38
 13/45 anonim ***** válasza:
64%

5 a mandátumkalkulálás akkora hülyeség jelenleg. Azt evk 106 körzetét nem lehet az országos listás állás alapján megtippelni…

Hiába volt az összefogásnak 2 millió szavazata, ha egyéni mandátumokra nem tudta váltani mert abból csak 19et húzott be.

máj. 3. 15:38
 14/45 A kérdező kommentje:
#13 Az is jó. Nem tudom, én hiszek a szavazti állásoknak.
máj. 3. 15:39
 15/45 A kérdező kommentje:
#9 A nyugdíjasok már nehezen tudnak szavazni, mert fáj a derekuk meg lehet hogy a lábuk is. Ezért kérem a nem nyugdíjas fideszeseket, hogy biztosan szavazzatok, mert segíteni kell az idősebbeket, ez így fer. És kérem a Tisza szavazókat hogy ne biztosan szavazzatok. Csak minden második. Így már nem alakulhat ki a 3/4, ami nem lenne azért fer.
máj. 3. 15:47
 16/45 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a mediánosok ismerték anno el hogy voltak valóban közvéleményt formáló kutatásaik.

Ezek a kutatások arra jók, hogy egy gyüjtőpártba tereljék az ellenzéki szavazókat, mert így van elv több esély.

Szerintem ez nincs így, kéne egy balos és egy jobbos ellenzéki tömb, ami így jobban tudna mobilizálni, mert nem csak azt érzes hogy orrbefogva szavazol. A két tömb pedig ha külön külön nem is verné a fideszt, de együtt meglenne a többségük.

Evkban 1 jelöltnek kéne maradnia, de ehhez nem kell összemosódni, csak koordinálni. Én nem értem miért ennyire idegen a magyar embereknek a koalíciós kormány gondolata.. miért mindig egypárti kormányváltásban meg kétharmadban gondolkoznak..

máj. 3. 15:47
 17/45 A kérdező kommentje:
#16 Szerintem de a Tisza nem akar semmi áron másokkal összefogni, de talán ha a Fidesz összefogna a mihazánkkal vagy az összefogással, akkor a Tisza is összefogna az egyikkel.
máj. 3. 15:51
 18/45 A kérdező kommentje:
Szerintem is*
máj. 3. 15:51
 19/45 A kérdező kommentje:
De jobb ha nem fognak össze mert az klikkesedés, és a focimeccseken sem lehet összefogni.
máj. 3. 15:52
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem azért írom hogy ilyet kívánok, mármint hogy meghaljon valaki, csak azt hogy szülessen. Pedig évi 100 ezer ember hal meg nyugdíjas, és 100 ezer válik szavazókorúvá. Ez plusz 200 ezer a Tiszának. Emelett sokan csalódnak a Fideszben, mint Gyúrcsánynál is volt. Lehet hogy még egyet nyer a fidesz, bár nem hiszem, csak ha ügyesen taktikázik, de kettőt már biztosan nem nyer.
máj. 3. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!