Akik most rendszert akarnak váltani, nem kellett volna ezt egy kicsikét hamarabb elkezdeni? Mire vártak 15 évig?
Én szeretnék egy szabad országban élni, ahol nem üldözik a melegeket, nem korlátozzák a gyülekezési jogot, nem tiltanak ki ellenzéki politikusokat a parlamentből, nincs állandó uszítás, meg gyűlölködő állami propaganda. Konkrétan egy megtámadott, lerohant, leigázott ország, Ukrajna ellen uszít ez az elmebeteg kormány.
Miért a NER 15.évében esett le a tantusz, hogy ez így nem jó?? Konkrétan most az a tét, hogy egyáltalán lesznek-e 26-ban szabad választások, és nem tiltják-e Magyar Pétert a választásoktól. Félek, akkorára nőtt ez az egész agresszív, illiberális polip (a NER), hogy megfojt mindannyiunkat.

Szerintem többen várták, hogy "Na, majd az utcai harcos" milyen jól fog szerepelni 2010-től. Aztán má'n 2012-2013 környékén látszódott, hogy ismét csak a kamureg szólt belőle.
2018-ban, 2022-ben sok dolog miatt el lett b*va a váltás lehetősége, de emlékezzünk vissza:
Akkkor még a zemberek nagy többsége úgy gondolkodott:):):), hogy:
"Nehogymá' a Tyúúúúrcsán ygüjjön vissza!", osztan inkább bevállalták zsinórban Viktortát ismét.

én is csak azt tudom mondani, hogy költözz el
ez az ország nem lesz soha normális

az ország is elveszett végleg nyugi
semmi értelme, ezért kell elköltözni amíg még teheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!