Orosz Anna gyönyörű nő, van férje vagy vannak gyermekei? Erről mit lehet tudni?

válasza:

válasza:Végül is nem csúnya, de pont egy foglalt csaj kell neked?
Ott van a rengeteg társkereső.

válasza:

válasza:Viszik el szivemet a yardok:

válasza:Átlagosnak mondanám inkább, de a Momentumos politikusnőket is taszítóvá teszi sajnos a lényükből sugárzó butaság.
Ezt nevezzük DKlára-effektusnak.

válasza:DKlára legújabb videójában, új frizurával, szépen meg lett csinálva, most még nem is rikácsolt és nem visítozott, nagyjából 20 évvel fiatalabbnak látszott.
Csakhogy ez ilyen beállított, alaposan sminkelt dolog, a finomabb részletek ilyenkor nem láthatók, szőrös arc, meg ilyesmi.
De én láttam róla korábban olyan felvételt, ahol még öregasszonynak is csúnya volt. Smink nélkül elég kiábrándító, rossz arcú.
Kapcsolódó kérdések:
Még akkor sem ha Éva gyönyörű szép?
Olyanok válaszát várom, akiknek már volt gyerekük és többet szerettek volna, csak ilyen-olyan okból nem lett volna okos döntés. Mikor csillapodott az anyai ösztön?
Tüneteim.. Haspuffadás,alhasi feszítő érzés,nagyon ritkán has és hüvely szúrás, Montgomery mirigyek megjelenése,ezért mellbimbó és udvara nagyon érzékeny,de mellfeszülést nem érzek.Enyhe légszomj,gyakoribb vizelési inger.Még 2 hét van vissza mensiig,tegnapelőtt egy...
Egymás melletti szülőszobán szültünk, majd egy szobába is kerültünk és a velem szemben lévő ágy on feküdtél! Régóta szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Kiváncsi vagyok a kicsilányod hogy növöget!;)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!