Rajtam kívül más is feladta az ingatlanvásárlást, meg az egész mókuskereket?
Ha 20 évig havi 200.000 ft-ot teszel félre a fizetesedből, akkor sem lesz elég ingatlanra. Nincs értelme elb***ni az életem a gyűjtögetésre, csak par évtizedig él az emberi faj, nem tünde faj vagyunk akik több ezer évig élnek...
80-as években elég volt 2-3 évet dolgozni egy Kádár kockáért, a sarki abc-ben kasszásként, hitel nélkül...
27 éves fehér ember vagyok, úgy döntöttem én is élősködő leszek, nem járulok hozza ehhez a rendszerhez. Nem adózok, segélyeket felveszem, lopok emberektől, szüleimnél lakok életem végéig, utazgatok minden hónapban valamelyik masik országba nyaralni. Lehet veszek egy autót amiben alszok. Ezt NEET életmódnak hívják máshol

"80-as években elég volt 2-3 évet dolgozni egy Kádár kockáért, a sarki abc-ben kasszásként, hitel nélkül..."
Ez nem egészen igaz, átlagfizetésből totál reménytelen álomnak tűnt egy lakás megvásárlása már akkor is.
Csak később kirúgtam a főnököm és saját vállalkozásba fogtam, akkor változott a helyzet (meg az autóim márkája).
Meg régen sokan úgy jutottak elég könnyen lakáshoz, amikor a tanácsi / önkormányzati lakásokat megvehették, kedvező részletfizetéssel és jó áron.
Ez persze már ott elkezdődött, amikor a Kádár-korszakban könnyen lehetett tanácsi lakáshoz jutni. (Nem mintha dicsőíteném a rendszert, most nem ez a lényeg, hiszen voltak árnyoldalak is, de azt gyerekként nem érzékeltük.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!