Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rajtam kívül más is feladta...

Rajtam kívül más is feladta az ingatlanvásárlást, meg az egész mókuskereket?

Figyelt kérdés

Ha 20 évig havi 200.000 ft-ot teszel félre a fizetesedből, akkor sem lesz elég ingatlanra. Nincs értelme elb***ni az életem a gyűjtögetésre, csak par évtizedig él az emberi faj, nem tünde faj vagyunk akik több ezer évig élnek...

80-as években elég volt 2-3 évet dolgozni egy Kádár kockáért, a sarki abc-ben kasszásként, hitel nélkül...

27 éves fehér ember vagyok, úgy döntöttem én is élősködő leszek, nem járulok hozza ehhez a rendszerhez. Nem adózok, segélyeket felveszem, lopok emberektől, szüleimnél lakok életem végéig, utazgatok minden hónapban valamelyik masik országba nyaralni. Lehet veszek egy autót amiben alszok. Ezt NEET életmódnak hívják máshol

máj. 6. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pedig kedvelt befektetés [link]
máj. 6. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Picsogás az megy
máj. 6. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Ezért nem kellene a szegénységbe b#*ni a gyereket, hogy aztán élete végéig szenvedjen a megélhetésért.
máj. 6. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Kinek mit intézett a kormánya.
máj. 6. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
2018 körül kénytelen voltam belátni, hogy reménytelen a lakásvárlás.
máj. 6. 17:03
 16/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

"80-as években elég volt 2-3 évet dolgozni egy Kádár kockáért, a sarki abc-ben kasszásként, hitel nélkül..."

Ez nem egészen igaz, átlagfizetésből totál reménytelen álomnak tűnt egy lakás megvásárlása már akkor is.

Csak később kirúgtam a főnököm és saját vállalkozásba fogtam, akkor változott a helyzet (meg az autóim márkája).

Meg régen sokan úgy jutottak elég könnyen lakáshoz, amikor a tanácsi / önkormányzati lakásokat megvehették, kedvező részletfizetéssel és jó áron.

Ez persze már ott elkezdődött, amikor a Kádár-korszakban könnyen lehetett tanácsi lakáshoz jutni. (Nem mintha dicsőíteném a rendszert, most nem ez a lényeg, hiszen voltak árnyoldalak is, de azt gyerekként nem érzékeltük.)

máj. 6. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy akkor még tűrhető hitelből tudtál venni házat tűrhető törlesztővel. Most nem tudsz.
máj. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!