A fideszesek a lelkük mélyén rettegnek, ezért is akarják Magyar Pétertől elvenni a mentelmi jogot?

Nyugodtan álmodozzatok tovább.
Majd felébredtek. 🤣

#12-nek:
Sötétek vagytok, nagyon.
Gyurcsányt a fidesz-kormány iszonyatosan megrángatta. Kihallgatások sorozata volt,ezerféleképp próbáltak rábizonyítani bármit, sikertelenül. Erről természetesen kussolt a közmédia.
Magyar viszont egy köztörvényes bűnöző. Semmiben nem különbözik például egy kábszerestől, aki pofánver valakit a telefonjáért. Az tökmindegy hogy UTÁNA mit tesz a telóval. Magyar tönkretette, a kábszeres eladja amit RABOLT.
Én is egy ex-bűnöző vagyok, mindössze csak 14-szeresen voltam büntetett előéletű. Már elévült.
És én azt mondom, hogy ha Magyar megúszhatná amit csinált, akkor ugyebár ezt mindenkinek szabad lenne? Tehát bárki elvehetné bárki másnak a tulajdonát, akár fizikai erőszak alkalmazásával is, ha az illető fenyegetés hatására nem adná oda.
Ti ezt a mocskos tetvet favorizáljátok? Egy pitiánar rablót? Ezt akarnátok miniszterelnöknek?
Észnél vagytok, vázze?!

13as igen a gonosz fidesz kormány tömte meg a gyanútlan gyúrcsáy zsebét aki tiltakozott nem akarta :-D
Mi nem ezt a mocskos tetvet favorizáljuk.
De ti agyhalott zombi dkésok akik vanank még kb ezren nyugodtan csápoljatok gyúrcsótánynak. Szerencsére kevesebben vagytok mint szatyorfing önálló döntései.

#14-nek:
Annak a Gyurcsánynak a zsebét, aki teljes regnálása alatt nem vett fel fizetést? Pontosabban, jelképes 1 forintot?
Tényleg nem érzékelitek a TÉNYEK, és a fidesz-propaganda közötti, elemi ellentmondásokat?
Mert a Gyurcsány-fóbia minden eleme fidesz-termék. Ezt remélem te sem tagadod!

#17-nek:
Az a fajta rablás, amikor követeli valakitől hogy adja át neki a telefonját, az megtagadja, és ezután bántalmazza, hogy el tudja venni.
Hogy elborult az agya?
Egyéni szociális probléma. Nem volt munkám, nem tudtam fizetni a szolgáltatókat, és nekem is elborult az agyam. Első nekifutásra 19.000.000 volt a kár. '96-ban.
Ez nem magyarázat a rablásra. Érteni értem, de meg nem értem. Nem "megérthető".

#19 Szándékosan provokálták????? Azzal hogy levideózták nyilvános helyen amint épp állat módján viselkedett?
Tényleg? Az a provokáció hogy levideózzák részegen mikor előtte heteken át nyomta hogy mindenkinek IS vele kell foglalkoznia a médiában, róla kell szóljon minden?
Miért kell ilyen ostobán mentegetni a védhetetlent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!