Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek a lelkük mélyén...

A fideszesek a lelkük mélyén rettegnek, ezért is akarják Magyar Pétertől elvenni a mentelmi jogot?

Figyelt kérdés
Hátha valami mondvacsinált koncepciós perrel bebörtönzik?

máj. 6. 17:38
1 2 3
 11/27 DK-s ***** válasza:
0%

Nyugodtan álmodozzatok tovább.

Majd felébredtek. 🤣

máj. 6. 18:10
 12/27 anonim ***** válasza:
11es miért? Nem egyértelmű hogy gyúrcsótány se különb? Hiszen ő maga is beismerte.
máj. 6. 18:14
 13/27 DK-s ***** válasza:
40%

#12-nek:

Sötétek vagytok, nagyon.

Gyurcsányt a fidesz-kormány iszonyatosan megrángatta. Kihallgatások sorozata volt,ezerféleképp próbáltak rábizonyítani bármit, sikertelenül. Erről természetesen kussolt a közmédia.

Magyar viszont egy köztörvényes bűnöző. Semmiben nem különbözik például egy kábszerestől, aki pofánver valakit a telefonjáért. Az tökmindegy hogy UTÁNA mit tesz a telóval. Magyar tönkretette, a kábszeres eladja amit RABOLT.

Én is egy ex-bűnöző vagyok, mindössze csak 14-szeresen voltam büntetett előéletű. Már elévült.

És én azt mondom, hogy ha Magyar megúszhatná amit csinált, akkor ugyebár ezt mindenkinek szabad lenne? Tehát bárki elvehetné bárki másnak a tulajdonát, akár fizikai erőszak alkalmazásával is, ha az illető fenyegetés hatására nem adná oda.

Ti ezt a mocskos tetvet favorizáljátok? Egy pitiánar rablót? Ezt akarnátok miniszterelnöknek?

Észnél vagytok, vázze?!

máj. 6. 18:23
 14/27 anonim ***** válasza:

13as igen a gonosz fidesz kormány tömte meg a gyanútlan gyúrcsáy zsebét aki tiltakozott nem akarta :-D

Mi nem ezt a mocskos tetvet favorizáljuk.

De ti agyhalott zombi dkésok akik vanank még kb ezren nyugodtan csápoljatok gyúrcsótánynak. Szerencsére kevesebben vagytok mint szatyorfing önálló döntései.

máj. 6. 18:50
 15/27 DK-s ***** válasza:
0%

#14-nek:

Annak a Gyurcsánynak a zsebét, aki teljes regnálása alatt nem vett fel fizetést? Pontosabban, jelképes 1 forintot?

Tényleg nem érzékelitek a TÉNYEK, és a fidesz-propaganda közötti, elemi ellentmondásokat?

Mert a Gyurcsány-fóbia minden eleme fidesz-termék. Ezt remélem te sem tagadod!

máj. 6. 19:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
15 hát én se vettem volna fel fizetést ha úgy megtömtem volna a zsebem titokban
máj. 6. 20:01
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
#13: Milyen rablás? Zaklatták folyamatosan, és egy pillanatra elborult az agya. Emberi tulajdonság. Orbán viszont egy országot rabolt ki és tett tönkre. És erre is van bizonyíték.
máj. 8. 08:17
 18/27 DK-s ***** válasza:

#17-nek:

Az a fajta rablás, amikor követeli valakitől hogy adja át neki a telefonját, az megtagadja, és ezután bántalmazza, hogy el tudja venni.

Hogy elborult az agya?

Egyéni szociális probléma. Nem volt munkám, nem tudtam fizetni a szolgáltatókat, és nekem is elborult az agyam. Első nekifutásra 19.000.000 volt a kár. '96-ban.

Ez nem magyarázat a rablásra. Érteni értem, de meg nem értem. Nem "megérthető".

máj. 8. 09:02
 19/27 anonim ***** válasza:
#18: Szándékosan provokálták. Viszont az sokat mond, hogy a 17-es hozzászólásom második részére nem reagáltál.
máj. 8. 09:44
 20/27 anonim ***** válasza:

#19 Szándékosan provokálták????? Azzal hogy levideózták nyilvános helyen amint épp állat módján viselkedett?

Tényleg? Az a provokáció hogy levideózzák részegen mikor előtte heteken át nyomta hogy mindenkinek IS vele kell foglalkoznia a médiában, róla kell szóljon minden?

Miért kell ilyen ostobán mentegetni a védhetetlent?

máj. 8. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!