Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter, mikor fogja...

Magyar Péter, mikor fogja bemutatni 0rbán Viktor öszödi beszédét, amit, ha bemutat, a kormánynak nem marad más választása, mint beülni a magánjetjeikbe?

Figyelt kérdés

máj. 7. 05:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Petike 1x már előállt hasonlóval, akkora vihart aratott vele, hogy fingom nincs, mi volt az már.
máj. 7. 05:35
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Még vár egy kicsit, megvan a pontos mentrend. A nagy dobás előtt lesz még 1-2 kisebb, az igazi olyan ősz környékére várható
máj. 7. 05:38
 3/14 A kérdező kommentje:
És addig mi lesz a magánjetekkel? Ott fognak várni a budaörsi reptéren?
máj. 7. 05:39
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Együtt őrzik a Tánczos Gábor anyja által milliószor beígért tuti bizonyítékkal…
máj. 7. 06:00
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen, emlékszem én is arra, amit az 1# ír. Még van 3* eljátssza ezt M.P., aztán "mindenki rá fog szavazni".
máj. 7. 06:00
 6/14 A kérdező kommentje:
és addig szerintetek, kölcsön lehet kérni azokat a magánjeteket? úgy elvinném szegény zebrákat sétáltatni egy kicsit, Monaco-ban
máj. 7. 06:04
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Én egyelőre a repülőrajtot várom, meg a nagy csodálkozást.
máj. 7. 06:12
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

7es a nagy csodálkozás nálam már megvolt, egy kormány se volt képes ennyire negatív gdp-t produkálni mióta az Eu tagjai vagyunk.

De tudom ez is Kollárkinga hibája:-D

máj. 7. 06:14
 9/14 A kérdező kommentje:
7, Magyar Péter előrehozott választásánál lehet keresni és a magánjeteken.
máj. 7. 06:24
 10/14 A kérdező kommentje:
8, tegnap volt itt valaki, aki szerint ez sem baj, mert jó lesz az, majd jövőre is, én csak a zebrák és a jetek miatt aggódok.
máj. 7. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!