Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Mi hazánk nem szatellitpá...

Ha a Mi hazánk nem szatellitpárt, akkor miért ugyanolyan orosz-párti, nyugatellenes dumát nyomnak, mint a Fidesz?

Figyelt kérdés
Ki akarnak lépni az EU-ból, és inkább keletre tartozni. Persze erre az a válasz tudom, hogy szuverenitás, csakhogy ezt ők is tudják, hogy Oroszország soha nem tartotta tiszteletben egy állam szuverenitását sem, mindig háborúzott a szomszédaival és próbált Európára befolyást gyakorolni. Ez tehát egy hatalmas ábránd, hogy majd mint Svájc mi csak itt ellézengünk függetlenül. Orosz csatlósállam leszünk, ha Európából kilépteti Magyarországot Orbán.

máj. 7. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Mert ilyenek, utálják a Fideszt de attól még Putyinpártiak.
máj. 7. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Talán mert ők is látják a valóságot, tudnak gondolkodni és tanultak a történelemből.

Neked se ártana még egyik sem, hidd el nem fáj ha nem vagy korlátolt még buta.

máj. 7. 14:47
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Ha a Tiszát nem vette meg kilóra az Európai néppárt akkor miért ugyanazt az ukrán simogató dumát tolják, mint ők?

Komolyan ennyire hülye vagy? Mi azon az elképzelhetetlen, hogy 2 párt ugyanazt gondol egy adott ügyről? Vagy így akkor a Fidesz meg az MSZP fiókpártja, mert először ők akarták Paksi atomerőművet az oroszokkal felépíteni.

máj. 7. 14:52
 4/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
46%

Orbán nem fog kiléptetni egyelőre:

[link]

Csak akkor, ha abból hasznunk származna, de ez jelenleg képtelenség.

Hogy a Mi Hazánk szatellitpárt lenne, az értelmezési zavar.

Toroczkait nemrég hallottam beszélni a köztévében (nem röhög, van olyan beszélgető műsor, amikor ellenzékieket is meghívnak), finomkodás nélkül odaszólogatott a Fidesznek is, külön a miniszterelnöknek is, Tiszásoknak is.

Nem fogom és nem is tudnám részletezni, de a hallottak alapján szerintem konteós hülyeséget állítasz a kérdésben.

Nem haverok, hogy érthetőbb legyen.

máj. 7. 15:01
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik nem idegen hatalmak, hanem Magyarország érdekeit tartja szem előtt. Nem nyomnak oroszpárti dumát, nyugatellenest viszont igen, mivel jelenleg elsősorban a nyugat zsákmányol ki minket.
máj. 7. 15:13
 6/16 anonim ***** válasza:
38%

5#

A könyvégetés/ darálás

Pontosan milyen magyar érdek?

máj. 7. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
#6 Az, hogy a magyar gyerekek közül kevesebb legyen deviáns, ha felnő.
máj. 7. 15:21
 8/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

Utánanéztem közben a Mi Hazánk álláspontjainak, amiben vannak átfedések a Fidesszel, de ez nem jelent haverságot.

Legfeljebb több dologban hasonlóan látják a valóságot, de ezen inkább azoknak kellene elgondolkodni, akiknek ez problémát okoz, talán agymosottak, vagy ki tudja.

- EU-szkeptikusok, mert van rá ok sajnos, Brüsszel igazságtalanságai, hülyeségei miatt.

- Elsősorban a hibákat kell kijavítani, de ha végképp nem megy, esetleg "van élet az Unión kívül", viszont csakis magyar népszavazás útján.

- Nem támogatják Ukrajna felvételét (ez is csak észszerűségi kérdés).

- Nem akarnak ők közeledni Oroszországhoz, csak véleményük van Ukrajnáról. Nem igaz, hogy letámadnának minket az oroszok, nem kellenek szankciók, mert nekünk is csak árt.

- A MI Hazánk szavazói nagyrészt negatívan ítélik meg Zelenszkij személyét (amiben nincs semmi különös), ugyanakkor Putyint is.

máj. 7. 15:38
 9/16 anonim ***** válasza:

7#

Aha....

Hát én nem vagyok orvos vagy ilyesmi,de nem hinném,hogyha ránézel egy könyvre,akkor rögtön deviánssá változnál.

máj. 7. 15:41
 10/16 anonim ***** válasza:
18%
Mert minden normális ember a normalitás pártján van. Itt az oroszok a jófiúk
máj. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!