Ha a Mi hazánk nem szatellitpárt, akkor miért ugyanolyan orosz-párti, nyugatellenes dumát nyomnak, mint a Fidesz?

Talán mert ők is látják a valóságot, tudnak gondolkodni és tanultak a történelemből.
Neked se ártana még egyik sem, hidd el nem fáj ha nem vagy korlátolt még buta.

Ha a Tiszát nem vette meg kilóra az Európai néppárt akkor miért ugyanazt az ukrán simogató dumát tolják, mint ők?
Komolyan ennyire hülye vagy? Mi azon az elképzelhetetlen, hogy 2 párt ugyanazt gondol egy adott ügyről? Vagy így akkor a Fidesz meg az MSZP fiókpártja, mert először ők akarták Paksi atomerőművet az oroszokkal felépíteni.

Orbán nem fog kiléptetni egyelőre:
Csak akkor, ha abból hasznunk származna, de ez jelenleg képtelenség.
Hogy a Mi Hazánk szatellitpárt lenne, az értelmezési zavar.
Toroczkait nemrég hallottam beszélni a köztévében (nem röhög, van olyan beszélgető műsor, amikor ellenzékieket is meghívnak), finomkodás nélkül odaszólogatott a Fidesznek is, külön a miniszterelnöknek is, Tiszásoknak is.
Nem fogom és nem is tudnám részletezni, de a hallottak alapján szerintem konteós hülyeséget állítasz a kérdésben.
Nem haverok, hogy érthetőbb legyen.

5#
A könyvégetés/ darálás
Pontosan milyen magyar érdek?

Utánanéztem közben a Mi Hazánk álláspontjainak, amiben vannak átfedések a Fidesszel, de ez nem jelent haverságot.
Legfeljebb több dologban hasonlóan látják a valóságot, de ezen inkább azoknak kellene elgondolkodni, akiknek ez problémát okoz, talán agymosottak, vagy ki tudja.
- EU-szkeptikusok, mert van rá ok sajnos, Brüsszel igazságtalanságai, hülyeségei miatt.
- Elsősorban a hibákat kell kijavítani, de ha végképp nem megy, esetleg "van élet az Unión kívül", viszont csakis magyar népszavazás útján.
- Nem támogatják Ukrajna felvételét (ez is csak észszerűségi kérdés).
- Nem akarnak ők közeledni Oroszországhoz, csak véleményük van Ukrajnáról. Nem igaz, hogy letámadnának minket az oroszok, nem kellenek szankciók, mert nekünk is csak árt.
- A MI Hazánk szavazói nagyrészt negatívan ítélik meg Zelenszkij személyét (amiben nincs semmi különös), ugyanakkor Putyint is.

7#
Aha....
Hát én nem vagyok orvos vagy ilyesmi,de nem hinném,hogyha ránézel egy könyvre,akkor rögtön deviánssá változnál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!