Az ellenzékieknek miért kell folyamatosan mocskolni a Mi Hazánkat ha úgyis vezetnek 14%-kal?
Nem pont isteníteni kéne őket, hogy lehetőleg minél több szélsőséges szavazzon le rájuk és ne a Fideszre?
Mert legyünk realisták a Mi Hazánk szimpatizánsok másodlagos pártpreferenciája nem a Tisza vagy valamelyik másik ellenzéki párt lenne.

#24: tehát nincs. Ezzel elfogadod, hogy valóban szatellitpárt?
"Van hiteles bizonyíték rá, hogy nem léteznek rózsaszín egyszarvúak?"
Pont ennyire lehet komolyan venni titeket.
Actually, arra van úgy tűnik, hogy létezik. Nézd csak, itt van egy, amelynek elég szép, nagy, szivárványos szarva van, épp hazafelé fut a szarvával (lehet, hogy nem hetero? - pártod állításai alapján benne van a pakliban):

#26: Nekem miért kellene? Megtették már a képi, meg írásos tények. Itt is belinkelték neked többen már, több kérdés alatt.
Az, hogy Te homokba dugva a fejed azt kiáltod, hogy ez nem bizonyíték, attól még nem jelenti azt, hogy valóban nem az. Nekem például annak tűnik, de:
Van valami hiteles forrásod arra, hogy az MHM-nek nincs köze a Fideszhez? Tényleg érdekelne.

#27 Még mindig hazudozol. Semmilyen bizonyítékot nem linkelt be senki.
Van forrásom, pl. Toroczkai youtube-videói. Azokat belinkeltem már neked is korábban, kedves dékástiszás galamb.

#28: többen linkeltünk Neked. Ha te a ezeket ignorálod majd számonkéred, hogy miért nem linkeltünk Neked, akkor valami felfogásbeli bajod van, ezen mi nem tudunk segíteni. De linkelgetés nélkül is a szemed előtt van folyamatosan a tények hada, de azokat is ignorálod.
Amiket te linkeltél, azok nem megbízható források. Nincs hitelértékük.
Maradok tisztelettel.
Üdv, a pártfüggetlen

#29 Én személy szerint sosem ignoráltam ezeket, hanem leírtam, hogy ezeket bizonyítéknak tekinteni mennyire nevetséges.
Miért nem megbízható forrás az, hogy maga a Mi Hazánk elnöke kritizálja a Fideszt, vagy éppen felderíti annak bűneit, galamb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!