Magyar Péter holnap reggel 9 órakor nyilvánosságra hozza azt a bizonyítékot, amely negatívan befolyásolhatja a Fidesz megítélését. Mi a véleményed?

"Az a véleményem hogy MP szinrelépésével elindult egy tisztulási folyamat és ezt jónak tartom, még a szabad sajtó visszatérését várom és azt hogy csatlakozzon hazánk az Eu korrupció ellenes ügyészséghez"
Én nem lennék a helyedben ennyire derűlátó.
Nemrég tartózkodtak a tiszás képviselők az Európai Parlamentben, amikor az EU pénzügyi érdekeinek védelméről és a csalás elleni küzdelemről szóló határozatról kellett szavazni.

10, az a tisztulási folyamat, hogy mindenkit lefideszezik, az ATV-től a 444-ig, aki egy pöpp kritikát is meg mer fogalmazni ellene...
Egy olyan embertől várod a tisztulást, aki mosolyogva nézte végig, hogy teljesen szétzilálja a kormány, ahol ült a sajtószabadságot.
Teljesen elmentek ebben az országban, mindenkinek?

"Egy olyan embertől várod a tisztulást, aki mosolyogva nézte végig, hogy teljesen szétzilálja a kormány, ahol ült a sajtószabadságot.
Teljesen elmentek ebben az országban, mindenkinek?"
Az a legelszomorítóbb, hogy az én jogos kritikáimat Magyar Péterrel kapcsolatban rendszeresen 0 százalékra lepontozással büntetik. Pedig csak annyi kellene, hogy merjenek kicsit gondolkodni a hívei, de teljesen a hipnózis hatása alatt állnak, foggal-körömmel védik a messiást.
Aztán amikor hatalomra juttatták, a többségük akkor fog rájönni, milyen végzetes dologhoz asszisztált.

15, üres az államkassza és nem jönnek az EU pénzek sem már, nincs mit ellopni.
Magyar Péter és 0rbán sem fog tudni lopni, mert, már nincs, mit.

17, én mondok helyette is!
MZP-t és KariGerit is ezerszer jobban el tudnám fogadni, mint Magyar Pétert.
Ha a Tisza közülük jelölne miniszterelnökjelöltet, leszavaznék rájuk.
Magyar Péterre, nem fogok szavazni.

18, dehogynem gondoltam. Abból fizetik a nyugdijakat és az állami kifizetéseket.
Már tavaly is volt, nem egy olyan pletyka, ami szerint őfelsége, azért osztogat kastélyokat, mert, mást már nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!