Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter komolytalanabbá...

Magyar Péter komolytalanabbá vált a kormánybuktató "bizonyítékával", és a legutóbbi beszólásával - innentől világossá vált, hogy a Tisza többségében a befolyásolható embereket szólítja már meg?

Figyelt kérdés

Semmiféle öszödi beszéd nem hangzott el, Magyar Péternek szövegértelmezési problémái vannak:

[link]

Erről nem is érdemes többet beszélni.

Az viszont még nyugtalanítóbb, hogy ez az ember abszolút nem tűri a kritikát: most a legújabb beszólása Vonának az volt, hogy ő is a Fidesz szekerét tolja...

Nem lepődöm meg, hiszen itt az oldalon engem is megvádoltak már - feltehetően többségében tiszások - azzal, hogy engem a Megafon küldött, holott jövőre részt sem fogok venni a választásokon, senkire nem szavazok.

A magyar politikát azonban valamennyire jelenleg figyelemmel követem, és úgy látom, hogy a Tisza szépen indult. Még én is lehetséges szavazója voltam. Azonban egyre jobban elkezdett egy vallássá válni, amit nem lehet kritizálni. Úgy tűnik, többségében a befolyásolható embereket szólítja már csak meg.

máj. 8. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Mandiner xD

Plusz egy kerdes amire semmi ertelme erdemben reagalni

máj. 8. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

Azonban egyre jobban elkezdett egy vallássá válni, amit nem lehet kritizálni. Úgy tűnik, többségében a befolyásolható embereket szólítja már csak meg.

Ez a Fidesz módszere

máj. 8. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Dehogyis. Ő odatette magát. Hozta a szokásos formáját. Leheallgatott valakit Az hogy ezzel az ellenségének hoz szavazatokat nem éri fel ésszel😂
máj. 8. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

A mandiner meg a szövegértési gondok 🤡

Egyébként tényleg Vona itt-ott a fidesz szekerét tolja, olyan konteókat is létrehozott már Magyar Péterről amit még a fidesz se volt képes.

máj. 8. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
Visszakérdezek. Ha egy alkalmazottad azt meséli valakinek, hogy te ezt meg azt csináltad vagy gondolod és ez a beszélgetés kiszivárog, akkor téged lelepleztek? Orbán Viktor a mai napig béke politikát folytat. Nem léptetjük be a háborút az EU-ba. Azt a Tisza csinálja 👍
máj. 8. 16:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, hogy a Mandinert linkelem be, esetleg Vonát, vagy Toroczkait. Még egy 444 cikknek sem hinnétek, ha az negatívan írna MP-ről. Hiszen ahogyan a Jehova tanúi nem hajlandók elfogadni semmit, azon kívül, amit a Vezető Testület mond, úgy ti tiszások is elutasítottok mindenféle kritikát, és csak az MP által jóváhagyott dolgoknak hisztek.

Egyébként, ha nem csal az emlékezetem, Gulyás Marcit és a Telexet is kritizálták a tiszások, amikor MP-nek kritikus kérdéseket tett fel.

Szóval ne gyertek ezzel a kifogással, hogy Mandiner.

máj. 8. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Én inkább Peti meleg videóját várom!
máj. 8. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Egyáltalán nem vált komolytalanná, újabb bizonyítékot mutatott be a fidesz(0rban) hazugságairól, ezzel újabb emberek fognak rá szavazni mert látják hogy feltárja a fidesz valódi arcát és sokan kíváncsiak arra hogy mi zajlott a háttérben a fidesznél és hogy mire számíthatunk a jövőben tőlük, Azt kell mondanom az elmúlt egy év alapján hogy nemsok jóra, végeláthatatlanul sorakoznak a fidesz aljasságai, egy ilyen párt és hazug vezetője nem irányíthat egy országot látják ezt az emberek ezért tud erősödni a Tisza még most is. Én is rájuk fogok szavazni. Hajrá Tisza!
máj. 8. 16:35
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

Vége van elvtársak!🤡🤡🍊🐑

Konyec tavaris!

máj. 8. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Mandiner 𓀐𓂸📹
máj. 8. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!