Magyar Péter komolytalanabbá vált a kormánybuktató "bizonyítékával", és a legutóbbi beszólásával - innentől világossá vált, hogy a Tisza többségében a befolyásolható embereket szólítja már meg?
Semmiféle öszödi beszéd nem hangzott el, Magyar Péternek szövegértelmezési problémái vannak:
Erről nem is érdemes többet beszélni.
Az viszont még nyugtalanítóbb, hogy ez az ember abszolút nem tűri a kritikát: most a legújabb beszólása Vonának az volt, hogy ő is a Fidesz szekerét tolja...
Nem lepődöm meg, hiszen itt az oldalon engem is megvádoltak már - feltehetően többségében tiszások - azzal, hogy engem a Megafon küldött, holott jövőre részt sem fogok venni a választásokon, senkire nem szavazok.
A magyar politikát azonban valamennyire jelenleg figyelemmel követem, és úgy látom, hogy a Tisza szépen indult. Még én is lehetséges szavazója voltam. Azonban egyre jobban elkezdett egy vallássá válni, amit nem lehet kritizálni. Úgy tűnik, többségében a befolyásolható embereket szólítja már csak meg.

Mandiner xD
Plusz egy kerdes amire semmi ertelme erdemben reagalni

Azonban egyre jobban elkezdett egy vallássá válni, amit nem lehet kritizálni. Úgy tűnik, többségében a befolyásolható embereket szólítja már csak meg.
Ez a Fidesz módszere

A mandiner meg a szövegértési gondok 🤡
Egyébként tényleg Vona itt-ott a fidesz szekerét tolja, olyan konteókat is létrehozott már Magyar Péterről amit még a fidesz se volt képes.

Teljesen mindegy, hogy a Mandinert linkelem be, esetleg Vonát, vagy Toroczkait. Még egy 444 cikknek sem hinnétek, ha az negatívan írna MP-ről. Hiszen ahogyan a Jehova tanúi nem hajlandók elfogadni semmit, azon kívül, amit a Vezető Testület mond, úgy ti tiszások is elutasítottok mindenféle kritikát, és csak az MP által jóváhagyott dolgoknak hisztek.
Egyébként, ha nem csal az emlékezetem, Gulyás Marcit és a Telexet is kritizálták a tiszások, amikor MP-nek kritikus kérdéseket tett fel.
Szóval ne gyertek ezzel a kifogással, hogy Mandiner.

Vége van elvtársak!🤡🤡🍊🐑
Konyec tavaris!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!