Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz keménymag ennyire...

A fidesz keménymag ennyire pánikol, hogy ilyen aktívak a komment szekcióban? Ez mindig nagy pánikot jelent náluk.

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin is elszabadultak a trollok, a központi narratívával is össze vissza ellentmondó módon kommentelnek mintha nem lenne holnap.

Én ebből csak azt szűröm le hogy a háborúpárti fidesz leleplezése nagyon betalált és vergődni tudnak csak. Mit gondoltok?

máj. 8. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Vergődnek a trollok, mintha mi se történt volna, szórakoztatóak ahogy maguk is győzködik kommentekben
Lehet azért vergődnek inkább mert Gyurcsány hátralépett, így a Gyurcsány-Orbán párosból már csak 1 embert kell a politikából száműzni
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Vége van ezt már ők is tudják.
máj. 8. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Minden állat vergődik kimúlás előtt, ez nem új dolog.
máj. 8. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Nem pánik, hanem röhögés megy most.

- Beígért Orbán öszödi beszédét.

- Erre kitesz egy felvételt amin sem Orbán, sem semmi új infó nincsen, csak valaki valami szerencsétlen mondatot mond.

- Aztán arról posztol, hogy Gyurcsány miatta vál a feleségétől, meg száll ki a politikából, hogy így terelje a figyelmet Orbán kérésére.

Ez a sztori szinte üti azt a szintet, mikor részegen kidubják a diszkóból, majd a lopott telefont a Dunába dobja és bevizelve tántorog éjjel a videón.

Vihogás megy a Fidesznél, mert kaptak egy újabb sztorit, amivel magát járatja le Magyar Péter.

máj. 8. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Az igazi gond, hogy az eredeti alap ellenség nincs többé. Ellenség nélkül pedig nincs NER se.
máj. 8. 22:25
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as, pont ilyen vergődésre gondoltam amit itt levágtál, köszönöm feldobod a napom :D
máj. 8. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Ki szivárogtatott? Szóval van a rezsimben valaki, aki nem hazaáruló.
máj. 8. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Visszavonul a Gyurcsány, ez 5-6 % nyereséget jelent a Tiszának, ami kiütéses vereség a fidesznek. Az egész politikájukat az ellenzék megosztottságára alapozták, ami mostanra MEGSZÜNT. Már a mihazánkosoktól probálnak kétségbeesetten szavazokat elvenni.
máj. 8. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
#7 a mitanyánk nem is ellenzék... hanem fidesz fiókpárt
máj. 9. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd Kérdező. Én TISZA-s vagyok és leszek is. Elnézem MP hazugságait mert fontosabb, hogy valaki leváltsa a NER-t. MP teljesen alkalmatlan az ország vezetésére ezt bizonyította de helyette nincs más. Rá kell szavazni ha azt akarjuk, hogy a NER bukjon. Amit most MP művelt az egy hatalmas baklövés volt. Környezetemben is sok TISZA-s így látja. Védhetetlen. Többet vártam. Erre kaptuk a nagy semmit. Nekem mindegy, hogy a jövőben MP még mennyit fog hazudni vagy mit fog tenni, akkor is rá szavazok mert a NER-nek mennie kell. Szóval kérlek hagyd abba a trollkodást és ne süllyedj le a Megafon szintjére. Áradjon a Tisza!
tegnapelőtt 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!