Magyar Péternek mi botrányos van abban hogy egy honvédelmi miniszter meg akarja védeni a hazáját?
Figyelt kérdés
Tegnap hozott nyilvánosságra egy felvételt amiről azt állította hogy megfogja vele buktatni a kormányt de végül az derül ki hogy a honvédelmi miniszter erősebb hadsereg akar felállítani hogy egy esetleges támadás esetén megvédje Magyarországot.máj. 9. 16:19
5/8 anonim 

válasza:

Pontosan ugyanaz a hivatalos kommunikáció most, mint 2023 előtt. Most akkor mikor hazudott. 2023 előtt vagy 2023 után?
6/8 anonim 

válasza:

Ha csak ennyit mondott volna, nem lenne semmi.
De konkrétan háborús fázisokról, meg béke időszakának befejezéséről beszélt. Mindezt úgy, hogy nemrég esett szó boszniai konfliktusba történő beavatkozásról, most meg még jött ez az ukrajnai titkosszolgálati botrány is.
Én értem, hogy így tálalják, hogy nincs itt semmi látnivaló, de ez nagyon nem normális.
7/8 anonim 

válasza:

Elkapta a Tisza a fidesz tökeit. A dolog szépsége, hogy nem hazugsággal, mint ahogy a fidesz próbálkozik.
8/8 anonim 

válasza:

Én csak úgy tudom ezt értelmezni hogy készülünk valakit megtámadni.
A békefázis volt a rendes honvédelmi fázis majd 2023-tól készülünk hátha megtámadhatunk valakit.
Egyedül persze nem sok esélyünk van(talán csak Csád külső ellen) de a tesvéri Oroszországgal már lehet esélyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!