Mi a véleményetek arról, hogy idén elmarad a Pride, és hogy a FIDESZ-KDNP a keresztény értékeket helyezi előtérbe?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon örülök neki és remélem hogy 2026-ban is a FIDESZ-KDNP vagy a Mi Hazánk fog nyerni.máj. 9. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Örülök a kormánypárt intézkedésének, hogy nem lesz pride.
Örülök a kormánypárt intézkedésének, hogy előtérbe helyezi a keresztény értékeket.
16 szavazat
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem nem marad el, bár azt helyeznék előtérbe de jó lenne.
2/17 anonim 

válasza:

Kimaradtak azok a lehetőségek hogy nem fog elmaradni a pride, és az hogy nem örülök az intézkedéseknek.
3/17 anonim 

válasza:

Olyan keresztény értékek mint titokban készült szexvideó Magyar Péter fütyijéről?🤡🤡
4/17 anonim 

válasza:

3as meg a pedofilok felmentése..na az az igazi keresztény hozzáállás :-D
5/17 anonim 

válasza:

Ha a keresztény értékrendet helyeznék előtérbe akkor nem támogatnák a háborút elindító Putyint.
6/17 anonim 

válasza:

Annak nagyon örülök, hogy be lett tiltva ez az undorító abberált kvír meg genderfluid vonaglás.
Viszont a Fidesz-KDNP nem keresztény, mivel kleptomániás pedofilbarát cionisták. Noha nem vagyok teológus, de tudtommal a pedofília, lopás vagy népirtás nem keresztényiek
7/17 anonim 

válasza:

Akkor se tudnák mik azok a keresztények értékek ha napestig vernéd a Bibliával a fejüket.
8/17 anonim 

válasza:

Ahogy írják nem marad el, és büntetést is hiába fognak osztogatni, ha az EU-s bíróság megszünteti azt.
9/17 anonim 

válasza:

Én úgy hallottam, hogy nem marad el a Pride. Sőt, állítólag nagyobb lesz, mint valaha.
Amúgy meg az MHM tagjai sok Pride-on ott voltak. De titokban lehet fideszesek is, khmm Sz*jer...😆
10/17 anonim 

válasza:

9es az MHM-esek nem titokban fideszesek mivel a fiókpárt szavazói és tagjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!