A baloldali pártok most mit fognak csinálni 2026-ban, így hogy elvileg Gyurcsány már nincs a képbeb?
Figyelt kérdés
Az biztos, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd trio már nem fog össze, a 15%-ot nem érnék el. Szerintem az LMP megszűnik, nem tudom ki hallott róluk valamit? A Momentum nem indul el, megkerülve az egészen biztos arcvesztést. Az MKKP elindul, de egyeniben a többség a Tiszára szavaz szerintem.
Ti hogy látjátok, hogy fog ez kinézni?
máj. 9. 23:51
1/7 anonim 

válasza:

Sehogy, mindenki megy a tiszához, és 2/3-a lesz
2/7 anonim 

válasza:

Gyurcsanyne biztos benne hogy most jott el az ideje.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi meg biztosak vagyunk benne h lejart
máj. 10. 00:19
4/7 anonim 

válasza:

Lehet, összeolvadnak, és egy pártként indulnak.
5/7 anonim 

válasza:

A szokásost fogják tenni: mindenki máshogyan oldana meg mindent, így senki sem fog tudni megegyezni senkivel sem, így ahány párt, annyi hozzáállás mentén megint egymás tönkre tevése lesz a fő csapásirány.
7/7 anonim 

válasza:

Igen - ezt arra h egy kommentelő írta, hogy Gyurcsányné biztos benne, hogy most jött el az ideje. Szóval igen. Ő biztos benne. De szerintem feleslegesen erőlködik.
Szerintem a Tisza es a Fidesz között dől el majd a csata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!