Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Anyák Adómentesség, ilyet meg...

Anyák Adómentesség, ilyet meg egyik ország sem csinált?

Figyelt kérdés

Orbán, bele....., berögződött a családsegítesbe, családtámogatásba?

Ilyet még a Világ sem hallott....

máj. 10. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyat viszont nemcsak hallott, hanem látott és lát is a világ, hogy egy férfi képes eltartani a családját egymaga is, a nő nem is dolgozik. Ehhez képest az itteni adómentesség smafu.
máj. 10. 05:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát más országban nincs ilyen, viszont azt tudom, én kint adómentesség nélkül is több mint kétszer annyit kerestem heti 4 nap munkával mint itthon heti 5 nappal adómentességgel.
máj. 10. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Választás után vissza fogják vonni. Pont mint a 2021-es és 2017-es ilyen mutatvanyukat.
máj. 10. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

És, mi a garancia, hogy így, marad?Semmi.

A rezsicsökkentésből is visszavettek.

Már országban lehet nincs ilyen, de máshol nem is kell hónapokat, éveket várni az állami egészségügyben pl.

Más országban szociálisabb a támogatási rendszer.

Pl nem a gazdagok pumpolják az államot csok, babaváró, medencefűtéssel, hanem vannak szociális bérlakások.

Nálunk meg még a lakástakarékot is eltörölték, nehogy előrébb juss az életben, ha te csórónak születtél.

máj. 10. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

"Anyák Adómentesség, ilyet meg egyik ország sem csinált?"

Nem bizony, mert nekik valószínűleg több eszük van, mint az itthoni kormánynak. Közgazdaságilag teljesen káros szabályokat hoznak.

Már rég elértünk arra a pontra, hogy orbán valóban nem áll a talajon két lábbal. A nevét sem véletlenül írtam kisbetűvel...

tegnapelőtt 04:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!