Csak én nem értem, mi abban a rossz, ha valaki "Slava Ukraine"-t mond?

"A Nato tagságuk egyébként sohasem volt reálisan napirenden, csak az uniós tagságuk."
Nehogy azt hidd, hogy Ukrajna EU-s tagsága esetén az Uniós tagállamok nem fognak beavatkozni a háborúba. Pont azért akarják betolni Ukrajnát az EU-ba, mert tudják, hogy a NATO tagság nem reális, viszont az EU-s tagsággal be tudják rántani az EU-s országokat a háborúba, akik ugye egyúttal NATO tagállamok is. El se lehet mondani, hogy ez mennyire veszélyes.

"El se lehet mondani, hogy ez mennyire veszélyes."
Annak a realitását is, hogy Ukrajna EU-tagállam lesz amíg a háború tart.
Akkor magyarázd el!
Ezekszerint az ukránok nácik?

25.
"Ezekszerint az ukránok nácik?"
Mondom kérdező, hogy sok mindent nem értesz még fel kéne nőnöd!
A kérdésre válaszolj! Az ukránok nácik? Az ukránokat úgy értsd: kollektíven az ukrán nép.

#14,
" meséld már el hogy lettek megfúrva azok a béketárgyalások."
úgy, hogy a britek és a jenkik odamentek és megakadályozták az ígéreteikkel
" Mondjuk szerintem eggyel visszább kellene menni, és megérseklődni, hogy miért is volt szükség egyáltalán beketárgyalásokra."
Azért, mert az ukránok folyamatosan piszkálták fel az oroszokat, szegték meg ígéreteiket, nem tartották be a minszki megállapodásokat, stb.
"Felőlem lehet mindkettő menő, az viszont magától értetődő, hogy azoknak szurkolsz, akiket ok nélkül megtámadtak és szenvednek."
Áh :D csak hol van akkor a felháborodásotok a palesztin ügyben? :D elvitte a cica? :D
Mert én mindkettőre sz*rok, tőlem ki lehet irtani az ukránokat és a palesztinokat is, de TI ELVILEG a gyengék mellett vagytok. Elmondom hol van a felháborodásod: sehol, mivel a médiában még nem jött le, hogy neked fel kell háborodni, valamiért ki kell állni.
Amikor majd megjelenik a közösségin, mi a menő, onnantól majd te is fel leszel háborodva. Addig minden palesztint ki lehet irtani. Ahogyan 2022 előtt minden ukrán megdögölhetett tőled.
#15,
"miért nem költöztek az ukrajnai oroszok Oroszországba, miért maradtak Ukrajnában?"
Sejtettem, hogy halvány fogalmad nincs az egészről :) azért nem költöztek, mert Ukrajna fele orosz, és temérdek vegyesházasság született az elmúlt 100 évben. Az az ország kb nem létezett soha és mióta önálló lett, jól látszik, hogy életképtelen. Miért? Mert sovinizmusra nem lehet építeni egy multikulti országot (magyarok, románok, lengyelek, oroszok, kozákok, hogy csak a nagyobbakat említsem, és ezeknek számtalan átmenete is van).
"úgy, hogy a britek és a jenkik odamentek és megakadályozták az ígéreteikkel"
Miféle ígéretekkel lettek megakadályozva, és mik voltak a béketárgyalások feltételei?
"Azért, mert az ukránok folyamatosan piszkálták fel az oroszokat, szegték meg ígéreteiket, nem tartották be a minszki megállapodásokat"
Miféle megállpodások nem.lettek betartva?
És erre szerinted az jó megoldás, hogy ártatlanokat lőnek halomra?
"Amikor majd megjelenik a közösségin, mi a menő, onnantól majd te is fel leszel háborodva. Addig minden palesztint ki lehet irtani. Ahogyan 2022 előtt minden ukrán megdögölhetett tőled."
Miért szalmabábozol? Mire alaozod ezeket a rólam szóló kijelentéseket?

27.
"A kérdésre válaszolj! Az ukránok nácik? Az ukránokat úgy értsd: kollektíven az ukrán nép."
A kérdésedre a fő kérdésre válaszolva a :slava ukrajna az egy náci jelszó!!
Akkor miről beszélsz amikor te is a náci jelszót hirdeted itt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!