Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lettek volna magyar...

Miért lettek volna magyar kémek ukrajnában mi lett volna az értelme?

Figyelt kérdés
máj. 10. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék azért én azokra a kémekre. Egy paranoid maffiaállamban bárkire ráhúzhatják.
máj. 10. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

9-es Segítek, mert elvesztél az ideológiák útvesztőjében. Oroszország nem kommunista. Ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy a 90-es években megbukott a szélsőbalos rezsim, azóta a szélsőjobbal kacérkodnak. Putyin nacionalista, ortodox politikát folytat.

Az ukránok nem nácik. Ezt nem tudom, honnan veszed. Azért mert mondjuk van egy náci a parlmentben, attól még nem az az egész ország. Nekünk is van egy Torockaink, mégsem vagyunk nácik.

És igen, a magyar állam fasiszta. Csekkold le a fasizmus definícióját.

máj. 10. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
#12 Fogalmad sincs sem a fasizmus, sem a nácizmus jelentéséről.
máj. 10. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
13-es Elolvastam pár könyvet róla. De te a két pipáddal biztos jobban tudod.
máj. 10. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
#14 Attól, hogy elolvastad, nem biztos, hogy értetted is. Azért van két pipám, mert mihazánkos vagyok, és nem tiszásdékás.
máj. 10. 16:52
 16/18 A kérdező kommentje:

15

"Azért van két pipám, mert mihazánkos vagyok"

Én is! főpontoztalak mindenhol

máj. 10. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
15-ös Akkor nyugodtan hidd azt, hogy Oroszország kommunista. Hogyha ettől boldogabb leszel. :DDD
máj. 10. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Írtam olyat, hogy szerintem Oroszország kommunista? Abban az egyben igazad van, hogy nem az.
máj. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!