Ha tudtátok volna, hogy a Fidesz minimum 16 évet fog egyhuzamban rakos daganatként tenyészkedni Magyarországon, akkor előbb költöztök el nyugatra?

Én a 2. 2/3 után, 14 őszén léptem, akkor én azt éreztem, hogy onnantól nem lesz jobb.
Asszem egy látnok veszett el bennem.

Hogy lehet ilyen szinten beszélnetek már Mo-ról? Ennyire szarul érzitek magatokat a bőrötökben? Lehet velem van a baj, de nekem nem ilyen rossz és szépnek jónak látom a hazámat. Szeretek itt élni, családom itt él. Jól keresek 1 diplomával és a párom is. (informatika és pénzügy területe mindketten). Jól megélünk kettőnk fizetéséből, és ami tudtunk támogatásokat, felvettük.
Mo meg szépül, újul, egyáltalán nincs lepukkanva.
Sajnálom azokat az embereket, akik ilyen keserűségben élnek és a rákhoz hasonlítják már a helyzetet, képzelhetem milyen ember lehetsz te a magánéleteben is. Jobb is, ha elköltözöl Németországba vagy még messzebb innen. És akkor biztos boldogabb is leszel...

Ez nem a kilátásoktól, hanem sokkal inkább a lehetöségektől függ
Én például már régen látom hogy ez az ország egy élhetetlen pöcegödör ami sosem lesz jobb (sajnos nem kellett csalódnom) viszont a nyelvérzékem teljes hiány ellehetetlenítette hogy lelépjek.
Tehát csakis az én hibámból és fogyatékosságom okán ragadtam itt
Hiába vagyok én is látnok mint 1#, cseszhettem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!