Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tudtátok volna, hogy a...

Ha tudtátok volna, hogy a Fidesz minimum 16 évet fog egyhuzamban rakos daganatként tenyészkedni Magyarországon, akkor előbb költöztök el nyugatra?

Figyelt kérdés

máj. 14. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Én a 2. 2/3 után, 14 őszén léptem, akkor én azt éreztem, hogy onnantól nem lesz jobb.

Asszem egy látnok veszett el bennem.

máj. 14. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem csak azon múlik. Hiszen ki ne szeretne 4-5x annyit keresni? Lehetne akármilyen politikai párt, nem lenne hirtelen 3-4000 euró az átlagbér itthon. A balkánon sem annyi, Romániában sem annyi, és tőlünk északra sem közelíti meg ezt az összeget a fizetés (skandinávokat leszámítva). Szerintem a politika csak az utolsó lökés az elköltözésben.
máj. 14. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Hogy lehet ilyen szinten beszélnetek már Mo-ról? Ennyire szarul érzitek magatokat a bőrötökben? Lehet velem van a baj, de nekem nem ilyen rossz és szépnek jónak látom a hazámat. Szeretek itt élni, családom itt él. Jól keresek 1 diplomával és a párom is. (informatika és pénzügy területe mindketten). Jól megélünk kettőnk fizetéséből, és ami tudtunk támogatásokat, felvettük.

Mo meg szépül, újul, egyáltalán nincs lepukkanva.

Sajnálom azokat az embereket, akik ilyen keserűségben élnek és a rákhoz hasonlítják már a helyzetet, képzelhetem milyen ember lehetsz te a magánéleteben is. Jobb is, ha elköltözöl Németországba vagy még messzebb innen. És akkor biztos boldogabb is leszel...

máj. 14. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
#3 Boldogok a lelkiszegények, mert övék a mennyek országa. Ezt már a Bibliába is megírták te pont ezért nem érzed semmi súlyát:) a hazámat szeretem ezt az okádék komcsi autokráciát nem. Biztos jó ország ahol egy átlagos érettségivel 250-300 at keresel az albi meg 150-200 menj már a… :)
máj. 14. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem a kilátásoktól, hanem sokkal inkább a lehetöségektől függ

Én például már régen látom hogy ez az ország egy élhetetlen pöcegödör ami sosem lesz jobb (sajnos nem kellett csalódnom) viszont a nyelvérzékem teljes hiány ellehetetlenítette hogy lelépjek.

Tehát csakis az én hibámból és fogyatékosságom okán ragadtam itt

Hiába vagyok én is látnok mint 1#, cseszhettem

máj. 14. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
3: voltak, akik Rákosi alatt is jól érezték magukat. Magyarország akkor is épült, szépült...
máj. 14. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!