Főként a korábbi baloldali, liberális szavazók egy része miért nem érti meg, hogy Magyar Péter direkt nem áll bele a kormány témáiba?
Elismerem, rohadt aljas a kormány, de azért még nem vagyunk Oroszország, egyelőre van szólásszabadság. Magyar Péter szerintem azzal teszi a legtöbbet, ha járja a vidéket, eljut kisebb falvakba is, ahol eddig nem volt ellenzéki valamint biztosítja arról a szavazóit, hogyha a Tisza lesz kormányon, ilyesmi nem lesz.
Ti hogyan vélekedtek?

Szerintem akik meg nem értik meg azokat most veszíti el..
Én azt érzem hogy budapestiként kevésbé vagyok fontos a tiszának mint az erdélyiek, mert hozzájuk megy nem mellém áll ki tüntetni amíg még lehet, hiszen kilátásba van helyezve, hogy alkalmazhatnak arcfelismerést a tüntetőkre akiket vegzálhatnak utána majd. Engem iszonyatosan elkeserít, hogy a tisza csak asszisztál a kormány sz*rjaihoz, és letöri az ellenzék motivációját. Ha veszít MP akkor amúgy mi lesz? Akkor is azt mondja majd hogy bocs nincs értelme, törődjünk bele és elsétál? Be se fog ülni a parlamentbe mert nem akar dísz lenni? Nem fog tüncizni pl egy választási csalás ellen se, mert nincs értelme? Pusztító és torz amit ezzel az értelmetlenséggel és reménytelenséggel közvetít most…

"Én örülnék, ha az EU tenné, mert szívesen nézném ahogy a fidesz vergődne, és a nagynemzethy hazafiak vicsorognának."
Az addig sőn hogy te örülnél neki, csak azt felejted el, hogy nem EU országban élsz hanem Magyarországon. A magyarok meg leszarják hogy te EUt szeretnél szopdosni.

Bohócok! Nézzétek utána mit jelent a tüntetés szó! MP éppen tüntetésen van. Nem csak hídon lehet tüntetni. Ébresztő!
Vagy komolyan az a bajotok hogy MP nem tud egyszerre annyi féle tüntetést rendezni mert a minden órában új botránnyal jön a Fidesz?

Magyar Péter jól csinálja. A tűntikézés nem vezet sehová egy ilyen rezsimben, ahol 5 éve rendeleti kormányzás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!