Magyarországon gyakorlatilag megszünt a baloldal, egy (szélsö)jobboldali ország lett?
Fidesz, Mi hazánk, Tisza mind jobbos illetve az elsö kettö inkább szélsõjobbos, ha választás lenne, a szavazatok 90%-át biztos megkapnák.
Mit árul el ez egy országról? Nem kicsit gáz ez?
Szükség van mindig jobb-és baloldalra, nem?
És nem csak az egyikre… megértük már, amikor csak az egyik uralkodott.

Mit lehet tenni ha a választók nem akarnak olyan országban élni amit az ún. baloldali pártok szeretnének ?
Több választás előtt is elmondták a programjukat de nem kaptak hozzá támogatást.
Hiába lenne egy vegán párt amelyik azt hirdeti hogy ne öljünk állatokat, és milyen finom a pitypang saláta, én szeretem a sült csirkét és nem tudok azonosulni velük.

Amíg a baloldal nem áll ki a bevándorlók ellen, addig így is marad. Illegális és legális bevándorlók ugyanolyan rosszak.

Az a 8 év, 2002 és 2010 között, egy rendszerhiba volt. Kipróbálták, nem működött.
Ebben az országban, erre a fekáliaszagra van igény, arra, hogy mindenkit, aki egy kicsit is eltér attól, ami fekáliaszagú, rühellik, csak, azért, mert más...
Végignéztük az évszázadokon át, szinte mindent, a törököket, az osztrákokat, a ruszkikat, most saját magunkat. Aki, feláll, és megpróbál változtatni rajta, azt visszahúzza a többi, ha nem megy, akkor segitenek a többinek külföldről leverni.
Ha, nem érzed jól magad itt, csak azt tudom tanácsolni, hogy tedd azt, mint a magyar zsidóság, a magyar meleg közösség jelentős része, a magyar értelmiség, vagy csak, mindenki, akinek büdös ez a fekáliaszag, csomagolj és menj, amint tudsz. Itt, jöhet akárki, nem lesz jobb.

#6 Megint megpróbálod a szart másra kenni, miközben te abból vagy és azt akarod ráerőltetni másokra.
Ez az ország megtapasztalta hoyg a hozzád hasonlók mire képesek. Nem 1 ciklusra kaptak lehetőséget hanem 2-re és tökéletesen megmutatták hoyg mi az amit csinálnak, amit képviselnek.
Na ez a "fekális" és ebből nem kérünk többet.
ITT elég tökösek voltak az emberek és szembe mertek és tudtak menni azzal az ostoba, szuverenitást leépítő, hazug, multikulti politikával ami a nyugati országokat most teszi tönkre és azt a sok százéves kultúrát amit az ott élők hoztak létre azt szépen leépítik, hagyják belefulladni a mocsokba amivel elárasztották őket.
A hozzád hasonlók ellen képes ez az ország fellépni, kiállni és bizony sikeresen ki tudtunk állítani olyan alkalmas politikusokat is akik tudják az országot, a gazdaságunkat jól vezetni.
Igazad van, ha nem tetszik ami itt van akkor menj innen! Megteheted. Mi ezt az országot építettük és ezt is akarjuk építeni tovább. Olyannak ami a következő évszázadokban is Magyarország lesz. Te meg menj birodalmat építeni, szolgálni máshová!

7. nem próbálom és nem kenem.
Leéltem 30 évet az országban, úgy, hogy kivettem a részem belőle és próbáltam tenni.
Az embereknek arra van igénye, amit szerinted én kenek másra.
Nem én akartam elmenni, az ország üldözött el és mondta azt, nem egyszer, hogy akinek nem tetszik, az takarodjon kifelé.

“Hiába lenne egy vegán párt amelyik azt hirdeti hogy ne öljünk állatokat, és milyen finom a pitypang saláta, én szeretem a sült csirkét és nem tudok azonosulni velük.”:
Nem rossz a vegán diéta, csak lejáratták a libsik, akik mondjuk ki n**erekre akarják lecserélni a népességet, majd csodálkoznak, hogy nem kellenek magyaroknak pedig ők jót akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!