Budapestiek, akik Karácsonyra szavaztak, hogyan változott a szemetekben Karácsony megítélése az elmúlt fél évben, mióta másodjára is Budapest főpolgármestere?
Én nem jutottam dűlőre. Egyrészt persze pozitív, hogy a város nincsen a Fidesz kezében, Vitézyt nagyon fidesz közelinek tartottam, de lehet vele többre ment volna Budapest. Most már a Fidesz is Vitézy ellen van amúgy. Nyilván, míg azon volt a hangsúly, hogy Karácsony vagy Vitézy, addig beálltak Vitézy mögé, most pedig hátba szúrták.
Szóval, szerintem alapból nincs könnyű dolga ezzel a listás közgyűléssel, de nagyon nem szimpi, hogy kb ugyanúgy kezeli a Tiszát a posztjaiban, mint a Fideszt. A posztjaiban, aztán kiderül miről is szavaztak, s kiderül, hogy a Tisza ugyanúgy szavazott az ellenzéki pártokkal együtt, de van olyan pont amit nem tartottak korrektnek, emiatt arra nem szavaztak. Szerintem ez érthető. De lényeg a lényeg, szerintem igaza van Magyar Péternek és Vitézynek is abban, hogy gyakran csak hangulatkeltés, amit Karácsony kiposztol. Gondolom zavarja, hogy a DK-t is kell támogatnia, mert miattuk lett főpolgi, de érzi ő is a változást, s tudja hogy szerencsésebb lenne a Tisza mögé állnia.
Hát, kívancsi vagyok kibírja e ezt az 5 évet, vagy sem. Meg hogy mi lesz 2026-ban.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nehezen szavaztam rá de kellemesen csalódtam.
Ha kell ravasz, ott csinál hülyét a Kormányból ahol akar (Lázár, Nagy Márton és Gulyás Gergő is tapasztalták ezt), de a közgyűlésen meg ügyesen képviseli a normalitást miközben a Fidesz és a Tisza az l országos politikai agendájukat nyomják.

válasza:Hát egyelőre az egy gazdasági siker hogy elindul a villamos minden reggel, de ja, nekem is magasabbak lesznek az elvárásaim Karácsonnyal szemben majd ha más kormány lesz.
Ezekkel a skillekkel fel tudná virágoztatni a várost, szóval ha nem teszi, akkor gyanús lesz :p

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi lesz Budapesttel? Az senkit nem érdekel tényleg?
Szerintem menő dolog, miniszterelnök után a második legrangosabb személy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!