A Dobrev Klára féle baloldali bolgár maffiát tényleg fizeti a Fidesz, hogy 4 évente álljon a kormányváltás útjába?

"4 évente álljon a kormányváltás útjába"
Nektek fizetnek azért, hogy ennyire hülyék legyetek?
Itt a csodás új megmentő párt a Tisza, a teljes népességben 34-35%-ra mérik őket a legjobb esetben is. A Fidesz 2022-ben 40%-ot tudott.
Szerinted tényleg az a baj ellenzéki oldalon, hogy a Gyurcsány miatt nem szavaznak rájuk az emberek?
Szerintem az a baj hogy van egy kormány ellenes réteg és max abban lehet reménykedni, hogy azt egységesen meg tudja valaki szólítani de ez a réteg még mindig kisebb, mint amit a Fidesz el tud érni ha minden rendben van a gazdaságban.
Nem azért nem nyertetek 2018-ban vagy 2022-ben, mert a Fidesz pénzelte a DK-t, hanem azért mert a Fideszesek többen voltak, mint azok akik kormányváltást akartak.

Na, ez tételesen nem igaz, mert 2018-ban 3,5 millió ember szavazott valamelyik ellenzéki pártra, a Fideszre csak 2,5 millióan. Akkor mégis például 2018-ban kik voltak többen?😅😅

Bevallom nem hittem el ezt a kék fidesz szöveget, de amikor félre tették Feri bácsit, gondolván új lapot nyitnak és akkor ezt sikerült összehozni:
"Én nem valakinek az unokája, lánya, felesége vagyok."
16 éve Orbán Viktor van, de ő nem bírja ki, hogy ne utaljon cinikusan Magyar Péterre.

"Szerintem nem kell őket fizetni, a nélkül is csinálják"
Márpedig fizetik őket: parlamenti fizetések és párttámogatások, amit kézséggel fizetnek ki hogy támogassák a háziellenzéket.
Persze ez kötelező is, tehát nem is lehet emiatt vádolni bárkit is bármivel. Azt viszont ugye látjuk, hogy ez nagyon kényelmes helyzet volt mind a kormánypártnak, mind a házi ellenzékének. A magyar volt a h7lye hogy ezt nem látta át

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!