Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Dobrev Klára féle baloldali...

A Dobrev Klára féle baloldali bolgár maffiát tényleg fizeti a Fidesz, hogy 4 évente álljon a kormányváltás útjába?

Figyelt kérdés
Eddig akármilyen ellenzéki erő létrejött, azt Gyurcsány és a neje szétverte. Miattuk van még mindig a Fidesz a nyakunkon.

máj. 30. 15:27
1 2
 1/14 PMC Wagner ***** válasza:
74%
Tekintve hogy a vagyonuk a fidesz kormányzat alatt jelentősen nőtt nem volnek meglepve ezen sem
máj. 30. 15:33
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Sok éve mondják ezt, én mindig egy értelmetlen összeesküvés elméletnek tartottam, de most már rájöttem, hogy tényleg van benne valami. Mi a fenét akar még mindig a DK, amikor ott van a Tisza párt? A parlamentbe úgysem fognak már bekerülni, csak a valódi ellenzéket gyengítik.
máj. 30. 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

"4 évente álljon a kormányváltás útjába"

Nektek fizetnek azért, hogy ennyire hülyék legyetek?

Itt a csodás új megmentő párt a Tisza, a teljes népességben 34-35%-ra mérik őket a legjobb esetben is. A Fidesz 2022-ben 40%-ot tudott.

Szerinted tényleg az a baj ellenzéki oldalon, hogy a Gyurcsány miatt nem szavaznak rájuk az emberek?

Szerintem az a baj hogy van egy kormány ellenes réteg és max abban lehet reménykedni, hogy azt egységesen meg tudja valaki szólítani de ez a réteg még mindig kisebb, mint amit a Fidesz el tud érni ha minden rendben van a gazdaságban.

Nem azért nem nyertetek 2018-ban vagy 2022-ben, mert a Fidesz pénzelte a DK-t, hanem azért mert a Fideszesek többen voltak, mint azok akik kormányváltást akartak.

máj. 30. 15:40
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Na, ez tételesen nem igaz, mert 2018-ban 3,5 millió ember szavazott valamelyik ellenzéki pártra, a Fideszre csak 2,5 millióan. Akkor mégis például 2018-ban kik voltak többen?😅😅

máj. 30. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Bevallom nem hittem el ezt a kék fidesz szöveget, de amikor félre tették Feri bácsit, gondolván új lapot nyitnak és akkor ezt sikerült összehozni:

"Én nem valakinek az unokája, lánya, felesége vagyok."

16 éve Orbán Viktor van, de ő nem bírja ki, hogy ne utaljon cinikusan Magyar Péterre.

máj. 30. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmilyen formális megállapodás nincs, csak a jelenlegi status quo mindkét félnek megfelel. Ők egyszerűen csak a hasznos hülyék, akik jelenléte mindig jól jött a fidesznek. A DK-ban meg ugyanolyan megélhetési politikusok ülnek mint a fideszben, nekik soha nem volt érdekük leváltani a fideszt, hiszen sokkal kényelmesebb bármilyen teljesítmény nélkül eljátszani a házi ellenzék szerepét és felvenni érte a jó pénzeket. Nem azt kell nézni, amit mondanak, hanem amit csinálnak.
máj. 30. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell őket fizetni, a nélkül is csinálják
máj. 30. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
43%
2: Már miért ne kerülnének be a parlamentbe? A mérések többsége oda várja őket. A DK meg nem azért jött létre, hogy a Tisza pártot segítse, nem értem, miért gondolják ezt egyesek. Versenytársak.
máj. 30. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem nem kell őket fizetni, a nélkül is csinálják"

Márpedig fizetik őket: parlamenti fizetések és párttámogatások, amit kézséggel fizetnek ki hogy támogassák a háziellenzéket.

Persze ez kötelező is, tehát nem is lehet emiatt vádolni bárkit is bármivel. Azt viszont ugye látjuk, hogy ez nagyon kényelmes helyzet volt mind a kormánypártnak, mind a házi ellenzékének. A magyar volt a h7lye hogy ezt nem látta át

máj. 30. 16:16
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Persze. A Mi Hazánkat is, Putyint is a Fidesz fizeti. Sorost is, Macront, Trumpot, Messit, XIV. Leo pápát, Elon Muskot.
máj. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!