Most, hogy kiderült, a Harcosok Klubjára nagyobb az érdeklődés, mint Magyar Péter bohóckodására, kijelenthető, hogy a pártja tiszavirág-életű?

válasza:Remélem, a hülyegyerek legfeljebb az ellenzéket váltotta le.
A magyar emberek látják szerintem, hogy ennek valami baj van agy agyával.
Ilyenre országot bízni agyrém lenne.
Akkor kellene menekülni innen!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az szerintem elkerülhetetlen, hogy a Fidesz ne veszítsen.
Jobb lenne a fidesznek, ha ezt a választást elveszítené, mert lehet 4 évig ellenzékben lennének, de nyernének 2030-tól újabb évtizedet 2/3-al.
Ha pedig most nyer a fidesz, akkor nagy eséllyel eltöpörödik és 2030 tól Tisza 2/3-ok várhatók.
Néha el kell veszíteni egy csatát, hogy háborút lehessen nyerni.
Én úgy látom a fidesz sem törekszik a győzelemre, inkább csak egy szoros kiegyenlített eredmény felé tart tudatosan. nem véletlen hájpolják MP-t sem úgy, ahogy a messiásokat szokták üldözni.
A fidesz a 2/3 elvesztésére törekszik. És ez logikus, mert kellenek az EU pénzek.
Én ezt tenném. Én már nem akarnék nyerni. Magyar Péter programja pedig lehetővé fogja tenni azt, amit a fidesz nem tehet meg.
Ostobaság lenne a fidesz részéről, ha továbbra is csak 4 évben gondolkodna.
4 év tiszára 8 év fidesz fog jönni. Et a legjobb, a mi a fidesszel történhetne.
A fidesznek a legrosszabb lenne, ha a Mi Hazánk nyerne. Ezt pedig semmi képen sem engedhetik meg.

válasza:

válasza:#5
"A fidesznek a legrosszabb lenne, ha a Mi Hazánk nyerne. Ezt pedig semmi képen sem engedhetik meg."
Mintha bárkit is fenyegetne ez a veszély. :D

válasza:

válasza:Ide nem kell a fidesz propagandád, senkit nem érdekel
szív, szív, lapát

válasza:"Plussz szavazatokat hozott tiszának és rengeteg nevetést is egyben."
Persze, tömegével álltak át, álmodban.
Plusz, szimpla sz betű, intelligenciabajnok.
Még egy ilyen hiba és bukni fogtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!