Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy kiderült, a Harcoso...

Most, hogy kiderült, a Harcosok Klubjára nagyobb az érdeklődés, mint Magyar Péter bohóckodására, kijelenthető, hogy a pártja tiszavirág-életű?

Figyelt kérdés
Hajrá Fidesz 2026!

jún. 7. 10:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
26%

Remélem, a hülyegyerek legfeljebb az ellenzéket váltotta le.

A magyar emberek látják szerintem, hogy ennek valami baj van agy agyával.

Ilyenre országot bízni agyrém lenne.

Akkor kellene menekülni innen!

jún. 7. 10:47
 2/26 anonim ***** válasza:
73%
1. Már csomagolhatsz is! Nyugi, nem fogsz hiányozni senkinek!
jún. 7. 10:49
 3/26 anonim ***** válasza:
19%
Mármint baj van az agyával, vak is látja.
jún. 7. 10:49
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy nagy az érdeklődés, mert kiváló mém alap ez a nevetséges harcosok klubja. Csak ma a facebookon és a redditen is egy csomó vicces mémet láttam róla. Valszeg emiatt az ellenzékiek között nagyobb rá az érdeklődés, mint a fideszesek között. Az ellenzék még harcosok klubja webshopot is indított, mert akkora poén.
jún. 7. 10:56
 5/26 anonim ***** válasza:
24%

Az szerintem elkerülhetetlen, hogy a Fidesz ne veszítsen.

Jobb lenne a fidesznek, ha ezt a választást elveszítené, mert lehet 4 évig ellenzékben lennének, de nyernének 2030-tól újabb évtizedet 2/3-al.

Ha pedig most nyer a fidesz, akkor nagy eséllyel eltöpörödik és 2030 tól Tisza 2/3-ok várhatók.

Néha el kell veszíteni egy csatát, hogy háborút lehessen nyerni.

Én úgy látom a fidesz sem törekszik a győzelemre, inkább csak egy szoros kiegyenlített eredmény felé tart tudatosan. nem véletlen hájpolják MP-t sem úgy, ahogy a messiásokat szokták üldözni.

A fidesz a 2/3 elvesztésére törekszik. És ez logikus, mert kellenek az EU pénzek.

Én ezt tenném. Én már nem akarnék nyerni. Magyar Péter programja pedig lehetővé fogja tenni azt, amit a fidesz nem tehet meg.

Ostobaság lenne a fidesz részéről, ha továbbra is csak 4 évben gondolkodna.

4 év tiszára 8 év fidesz fog jönni. Et a legjobb, a mi a fidesszel történhetne.

A fidesznek a legrosszabb lenne, ha a Mi Hazánk nyerne. Ezt pedig semmi képen sem engedhetik meg.

jún. 7. 10:59
 6/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%
Persze, hogy nagy az érdeklődés a harcosok klubjára. Mindenki szeret röhögni az idiótákon.
jún. 7. 11:05
 7/26 anonim ***** válasza:
86%

"A fidesznek a legrosszabb lenne, ha a Mi Hazánk nyerne. Ezt pedig semmi képen sem engedhetik meg."

Mintha bárkit is fenyegetne ez a veszély. :D

jún. 7. 11:18
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is jó pofa dolog HK. Plussz szavazatokat hozott tiszának és rengeteg nevetést is egyben. Na meg, elkezdtem újra nézni deadliest warriort(ami nálunk rettegett harcosok néven futott.)
jún. 7. 11:33
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Ide nem kell a fidesz propagandád, senkit nem érdekel

szív, szív, lapát

jún. 7. 11:50
 10/26 anonim ***** válasza:
15%

"Plussz szavazatokat hozott tiszának és rengeteg nevetést is egyben."

Persze, tömegével álltak át, álmodban.

Plusz, szimpla sz betű, intelligenciabajnok.

Még egy ilyen hiba és bukni fogtok!

jún. 7. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!