Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért nem tart...

Magyar Péter miért nem tart olyan utcafórumokat, mint Lázár János, ahol kint az utcán órákon át válaszolgat kormánypárti és ellenzéki kérdésekre?

Figyelt kérdés

Én eddig 1 MP fórumon voltam, egy csarnokban, de kérdezni nem lehetett.

Oké, tudok arról, hogy nála is lehet kérdezni időnként, de az ő rendezvényei rendszerint arról szólnak, hogy elmondja a kinyilatkoztatását a hívei előtt, és ennyi.

Nincs az a közvetlenség, ami a Lázár infón, hogy tényleg bárki kérdezhez, akár kritikus kérdéseket is.

Ráadásul Lázár őrök nélkül csinálja az egészet.

jún. 7. 21:58
 1/10 A kérdező kommentje:

Magyar Péter köré meg ilyen embergyűrűt alkotnak a hívei.

Lázárnál ez sincs.

jún. 7. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

"Ráadásul Lázár őrök nélkül csinálja az egészet."

De, ott vannak a testőrei természetesen.

Azt nem értem viszont, hogy a félnótás trombitást miért nem szerelik le a rendőrök sosem.

jún. 7. 22:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Ő maga nyilatkozta, hogy nincsenek ott őrök, sem rendőrök. Azt is mondta, hogy nem fél senkitől.
jún. 7. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Egy csomó mást is nyilatkozott már, ami nem volt igaz. Ebből él.
jún. 7. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja a trombitás elég idegesítő. De nem véletlen, hogy nem dobatja ki.
jún. 7. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy nézd meg ezt, mondjuk 1:50:00-tól, a fekete pólós folyamatosan szkennelő férfi szerinted micsoda?

www.youtube.com/live/iYqMwBWlu9U?si=MoQKREp_nr-NPqk2

jún. 7. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Magyar Pétertől oly annyira nem lehet kérdezni, hogy gyalog sétál több ezer emberrel közvetlenül pestről nagyváradra, minden utcai beszédje után fotózkodik és beszélget a tömeggel, sajtótájékoztatók tart stb.

Szép volt kérdező xD

jún. 7. 23:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Én is váltottam vele pár szót, de az akkor sem ugyanaz. Inkább olyan volt az eset, mintha egy sztárral találkoztam volna, aki szánt egy kis időt a rajongóira.

Az más viszont, amikor egy témát részletesen ki tud az ember fejteni.

jún. 8. 00:42
 9/10 harminezer oxigén ***** válasza:

#kérdező

S rendőrségnek minden bejelentett és tudumásul vett rendezvényt (fórum, gyűlés, tüntetés stb.) kötelessége biztosítani, létszamtól függően ez lehet folyamatos rendőri jelenlét vagy akár csak a területre vezényelt járőr páros. De a rendőrök (akár civilben is) mindig ott vannak.

A "Lázár infó" is ilyen. Bár inkább a Lázár inkább "Vágányzár infót" tarthatna a "Lázár infó" helyett.

Niki

jún. 8. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudod-e ki is az a Lázár?

A hatalomtól félnek az emberek s nem kockáztatják meg az emberek az amúgy is tönkretett helyzetüket.

Minden tüntetést, nyilvános szereplést, stb, ami tömeggel jár KÖTELEZŐ bejelenteni a rendőrségen. Vannak ott rendőrök. Az más kérdés, hogy a kamera látószögében nincsen bent.

Apám legjobb barátja pl az igazság mellett állt ki a bíróságon, mint tanu... Egy fideszessel szemben.

Tudod mi történt?

Ellehetetlenítették. Ugyan nyert a bíróságon akkoriban (mert nem volt fidesz kézben), de utána nagyon ráálltak.

Polgármester volt kedves barátunk, de mivel szembe ment fideszes emberkével, minden támogatást, pénzt, lehetőséget megvontak a kis falunktól...

Elintézték, hogy ki legyen rúgva.

Utána pedig sehol nem vették fel melóba, mert el lett intézve a megyén belül. Másik megyébe kellett mennie ... Családostul.

No, az ehhez hasonló kellemetlenségek miatt nem mennek fejjel Lázárkának sem...

Miért nem tart MP ilyen eseményt, amiről te beszélsz?

Máskor pl csatlakozz a túrához, ami egymillió lépés néven ment. Szabadon odamehettél, beszélgethettél vele és sok másik emberrel.

Amikor pedig az országot járja, napi szinten átlag 3 településen, de akár 5 településen is megjelenik és a néphez szól. Legfőképpen azokhoz, akik tudattalanok, információhiányban vannak. S mindenki érezze, lássa: itt vagyunk.

A kézenfogósdi lánc kicsit gagyi külső szemmel, de összekovácsoló s bizony sok az engedetlen, vagy szimplán értetlen ember, pl hogy nincs idő puszikára, aláírásra, képre stb, mert mennek pl következő helyre.

S ne feledd, ez csak az a része az egész folyamatnak, amit látsz helyben. Ott van a sok online-n megjelenés, meghívások, más interjúk, a további események szervezése, egyeztetése, taktikák pl hogyan ne rohanjanak bele Orbánék csabdáiba, hogy kerüljék el az ellehetetlenítéseket, hogyan védjék meg azokat, akik vállalták azt, hogy TISZA mögé beálltak, mert bizony komoly ügyek vannak. Az arccal szereplőket pedig igyekeznek bemocskolni Orbánék, gyermekekkel kapcsolatos alapítványokat is ellehetetlenítettek...ennyit a családbarát kormányról, gyermekvédelemről.

S lehetne még mesélni.

Józan paraszti ész, nyitott szemmel járás - ennyi kell a kérdéseid megválaszolásához. Még ha nem is tenyereltél bele fideszesbe még.

Több volt fidesz szavazó (ismeretségem köreiben is) sok mindent tapsztalt, lát... Végre felébredtek a valóságba s bizony fidesz ellen vannak, pontosabban az ország további elrohasztása ellen.

Mindenki jobb körülményeket akar.

Ha mindenki felszólalna a fő témái mind ugyan azok lennének.

Az más kérdés, hogy az egyének saját aspektusaiból hallhatnánk.

Emellett ott van a net, kommentszekció, ott vannak a Discord szerverek.

Adott kérdéseket szoktak feltenni, mindenki szabadon írhat.

Összegzik, megfigyelik.

Megjegyzem: képtelenség ennyi embert nézni, egyesével lecsekkolni.

Nem tudom voltál-e bárhol csak admin, moderátor vagy bárhol felettes egy nagyobb tömeg felett. Vagy simán van-e valamilyen üzleted, ahol bizony rendet kell tenni emberek között vagy a sok megrendelővel egyeztetni...stb.

Egyáltalán nem könnyű.

Ráadásul mindenki más személyiség, más képességekkel.

Egyik nap agyvérzést kaptam, hogy nekem kellett egy felnőtt embernek elmagyarázni, hogy amit kér lehetetlen. Majd elmagyaráztam (volna), de szegény azt se tudta mi az az átmérő...

S ha növelni akarja azt, akkor az egész forma is vele arányosan nő a termék esetében. Vagyis az egyedi ékszer, amit kért volna kellemetlenül akadályozta volna a fejét a mozgásban.

jún. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!