Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor a miniszterelnök Dr....

Amikor a miniszterelnök Dr. Úrnak 7 millió forint megtakarítása van 15 éve a folyószámlaján az nem egy beismerés?

Figyelt kérdés

Miniszterelnöki fizetés mellett kb lehetetlen hogy valakinek 7 millió forint megtakarítása legyen.

Ez kb olyan az analógiát tekintve mint amikor valaki csinál egy kamu facebookot és kirak egy random emberről a netről lopott képet amin a cuki kutyájával van.

Ez magyarra fordítva az én olvasatomban kábé annyit jelent hogy:

"Semmi közöd hozzá mennyi pénzem van te kutya, tessék itt a vagyonnyilatkozat lehet rágcsálni te csicska.."

Nyilván senki nem gondolja komolyan hogy ő 7 millió ft felett diszponál, de nem is várná el egy normális ember mert miért ne lehetne gazdag vagy jómódú?? Nyilván egy bizonyos mértékig ami még párhuzamba állítható a fizetésével. De 7 millió forint megtakarítás? Tényleg? Miért kell ennyire túltolni? Vagy kiknek szól ez?

2025. jún. 8. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Orbán Viktor a legszerényebb magyar politikus, ha tetszik a libsiknek ha nem.
2025. jún. 8. 16:56
 2/4 A kérdező kommentje:

"Orbán Viktor a legszerényebb magyar politikus, ha tetszik a libsiknek ha nem."

Ezek az igazi aranyköpések!

Csak kicsit jobban figyelj oda, mert én már majdnem azt hittem hogy nyilván ez egy szarkasztikus humoros komment volt. De mivel te vagy az egyik 1 pipás rettenet az oldalon a másfél pipás haveroddal így sajnos tudom hogy te ezt full komolyan gondolod 😁

De már nem tudom magam felhúzni sem rajta, esküszöm imádom ha írtok, mert mindig szétröhögöm magam rajtatok!

2025. jún. 8. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem hogy a fideszeseket ez hogy nem zavarja. Azt mindenki tudja hogy havi több milliót keres, ha a pontos összeget nem is tudják. Ha neki ennyi év után ennyi pénze maradt meg, akkor a többi kifolyt a keze közül. Ezek után hogy lehet egy országot rábízni?
2025. jún. 8. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
3: Kérdezd meg a vallási fanatikusokat, akik minden pénzüket odaadták egy-egy szektának,esetleg közösen lettek öngyilkosok a sírontúli boldogság reményében. Itt ugyanez van, annyi különbséggel, hogy a pénzt nem is kell odaadni, elveszik maguktól (all inclusive szolgáltatás).
2025. jún. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Miniszterelnöknek hogyan sikerült megállnia a kísértést, hogy milliárdos legyen?

Apja, bátyja, öccse, veje, unokaöccse,gyerekkori barátja stb szinte mindenki milliárdos, multimilliomos a környezetében, de neki mégis pár milliós megtakarítása van. Ha ez egy tudatos ellenállás a részéről, honnan van ilyen önmérséklete, ereje? Ha meg nem tudatos,...

Lehetséges, hogy Orbán visszavonul jövőre és helyette Lázar Jánost nevezi ki miniszterelnöknek?

Persze majd a végső közvéleménykutatások adatai szerinti forgatókönyv lenne. Nyílvános fórumokon jobban szerepel Lazár János. Orbán meg visszalép, mint Szentkirályinál is volt, így a személyes veszteséget sosem fogadná el. Az egója se engedné. MP, ukrán és EU...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!