Várjátok már a Bűnvadászok következő részét?
2025.06.08 18:00 lesz premier a youtube-on. Én már nagyon vártam az új részt.
Ti is vártátok?

www.youtube.com/watch?v=pE_4dGB0YGU&t=30s
Nem, a kategória jó, hiszen a parlamentben is erről van szó.

Mondjuk Tudom, hogy nem csak Mi Hazánkosok nézik ezt, de azért az elmúlt 4 órában 30 ezren tekintették meg ezt a videót 8900 like-al. Magyar Peti videóját pedig 15 ezren tekintették meg 3900 like-al 5 óra alatt.
Tudom, tényleg tudom, hogy a Bűnvadászokat nem csak Mi hazánkosok nézik, ahogy Magyar Petit sem csak a Tiszások nézik a youtube-on.
De azért elgondolkodtatnak ezek a számok. És a videó tartalma is mélyen elgondolkodtat.
nem kellene egy kicsit jobban összekakálniuk magukat a Tiszásoknak? Annál inkább kérdem ezt, hogy Orbán gyakorlatilag azt sem tudja, mi az a Bűnvadászok, ellenben mostanra tisztában van a Tiszával.
Ha pedig a Bűnvadászok amit a Mi Hazánkos Bartal András vezet a Magyar Önvédelmi Mozgalommal ilyen nézettséget produkál 4 óra alatt, az azért félelemre kellene, hogy okot adjon a Tiszásoknál is.
Vagy rosszul látom?
De mondom, tisztában vagyok vele, hogy nem csak Mi Hazánkosok nézik a Bűnvadászokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!