Határontúli magyarokat gyűlölők! Most, hogy Gyurcsány nyugdíjba ment kire fogtok szavazni jövőre?
A DK egyik alapeleme a határontúlial.elleni gyűlölet és Trianon ünneplése.
Viszont Gyurcsány nyugdíjba ment és Magyar Péter nem vevő a határontúliak elleni gyűlölködésre.
Orbán persze megpróbálta felkarolni ezeket a párt nélkül maradottakat, hisz kiállt az erdélyi magyarokat gyűlölő Trianon ünneplő George Simion mellett. George Simion hozzáállása a határontúli magyarokhoz és elképzelése Trianonról tulajdonképpen megegyezik a DK-éval.
Csak hát miféle DK- szavazna csak emiatt Orbánra...
Melyik pártra fogtok szavazni?
A DK Niedermüller mintha szószerint ugyanazt mondaná mint az AUR-os George Simion:
A DK és az AUR egymás szövetségese is lehetne, hisz egyeznek a véleményeik.

Nem nekem szól a kérdés, de a felesége még ott van. Mondjuk a Parlamentben már nem lesznek ott jövő ilyenkor, így felesleges rájuk szavazni.
Amúgy ismerek fideszest is, aki a székelyeket megbízhatatlan és buta népségnek tartja. Más kérdés, hogy kb. mindenkit beskatulyáz és gyűlöl, így a Fidesz tökéletes neki.

Nem igazán értem, folyton minden párt támogatja a határon túli magyarokat, ahelyett, hogy a határon belüliekkel foglalkozna.
Kb olyan a kérdésed, mintha azt írtad volna, most h Hitler nyugdíjba ment, kire fognak szavazni a zsidók?

Ateista vagyok, de a Csíksomlyói búcsú-ra mindig kimegyek az erdélyi rokonság miatt. Dédszülői rokonság, de úgy fogadnak minket, mint egy királyt! ( Elég kínos egyébként.) Mi nem is tudtuk ezt viszonozni, mikor ők voltak nálunk.
Itt, Magyarországon már az unokatestvérek közti kapcsolat sem létezik, úgy, ahogy kellene.
Az én rokonaim a Mi Hazánk-ra szavaznak levélben, mint v2022-ben, ha el nem veszik a szavazatuk.

1. "A DK Niedermüller mintha szószerint ugyanazt mondaná mint az AUR-os George Simion"
Akkor Fidesz-DK összeborulás is várható? Csak mert a magyargyűlölő Simiont imádja orbán...
Készül a Fidesz-KDNP-DK nagykoalíció?
Ha csak így lenne elkerülhető MP hatalomra jutása, akkor simán. Nem hiába hasonlította a Fidesz Teréz anyához Gyurcsányt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!