Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor azt mondta hogy...

Orbán Viktor azt mondta hogy vállalni kell a harcot, majd elmenekült az újságírók elől. 🤣 Ilyen egy bátor harcos aki példát mutat?

Figyelt kérdés
[link]
2025. jún. 12. 22:43
A kérdező szavazást indított:
Mihály nagyon gyáva igazából.
A bátorság jele a nép elől bujkálás
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Orbán nem menekült el csak elment a hadvezéreihez egyeztetni a stratégiát.

Mire visszaért addigra eltűntek az újságírók.

---> az újságírók menekültek, nem merték felvállalni a harcot!!!

2025. jún. 12. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Egy igazi kipcsák vállalja, hogy nem mer konfrontlódni senkivel sem: csakis határok közt tudja jártatni a száját, magas lóról "beszélni".
2025. jún. 12. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
hát igen felmosták vele a padlót egyszer-kétszer a vitában és szerintem azóta nem biztos magában ha nincs nála a kérdéssor :D
2025. jún. 12. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta.
2025. jún. 13. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmiféle menekülésről nincs szó, ment a dolgára. Az ügynöksajtó nevetséges provokációira meg jó, hogy nem válaszol.
2025. jún. 13. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Nézzed már, Menczer a legújabb verziójú Skoda superb-vel jár, a hazaáruló ge*i nem Lada Grantát vagy Moszkvicsot vesz, hanem a hanyatló nyugaton gyártott kocsit.
2025. jún. 13. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdésekkel provokálták.
2025. jún. 13. 07:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Orbán a gyáva :D
2025. jún. 13. 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:

"a nép elől" = "újságírók elől" ?

Brüsszel Péter is ezt teszi.

Orbánt utánozná?

2025. jún. 21. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Magyar Péter hány napig gyalogolt Romániába? Közben hány száz emberrel találkozott, akikkel beszélt is?

Moszkva viktor mikor merne ilyet csinálni, főleg a tek magán hadserege nélkül?

2025. jún. 21. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Ilyen az átlagos Harcosok Klubja harcos?

"szuperképessége, hogy az akciós csirkefarhátat 10 km-es körzetben képes megérezni"

Ezen az oldalon már nagyon sok a harcos. Mennyi pénzt vagy krumplit kaptok a kommentekért?

Sokan lettek a harcosok és becsületesen végzik a munkájukat. Na de mennyire van megbecsülve a kemény munka? Kapnak krumplit, pénzt, coop utalványt, vagy esetleeeeeeg fiat 500-ast? 😎😎💪💪 Te bátor harcos aki éppen olvasod ezen sorokat, mi jót kaptál eddig munkádért cserébe?

Ezek a jelentkezők vajon nagy valószínűséggel "harcosok"?

Van FB-n egy helyi természetjárós csoportom. Nem nagy. Az utóbbi napokban a szokásosnál meglepően többen jelentkeztek tagnak. Akiket felvettem, eddig nem posztoltak, de az az érzésem ők "harcosok" és propagandát akarnak majd nyomatni, egy teljesen politikamentes...

Egy demokráciában a hatalmat valóban harccal és harcosokkal kell megtartani?

Szerintem inkább bizalommal szerzett szavazatokkal, de úgy tűnik én tudom rosszul. Vagy ezek békeharcosok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!