Orbán Viktor azt mondta hogy vállalni kell a harcot, majd elmenekült az újságírók elől. 🤣 Ilyen egy bátor harcos aki példát mutat?

válasza:Orbán nem menekült el csak elment a hadvezéreihez egyeztetni a stratégiát.
Mire visszaért addigra eltűntek az újságírók.
---> az újságírók menekültek, nem merték felvállalni a harcot!!!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"a nép elől" = "újságírók elől" ?
Brüsszel Péter is ezt teszi.
Orbánt utánozná?

válasza:Magyar Péter hány napig gyalogolt Romániába? Közben hány száz emberrel találkozott, akikkel beszélt is?
Moszkva viktor mikor merne ilyet csinálni, főleg a tek magán hadserege nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
"szuperképessége, hogy az akciós csirkefarhátat 10 km-es körzetben képes megérezni"
Akin a szavazóin kívül egész Európa csak röhög.
Sokan lettek a harcosok és becsületesen végzik a munkájukat. Na de mennyire van megbecsülve a kemény munka? Kapnak krumplit, pénzt, coop utalványt, vagy esetleeeeeeg fiat 500-ast? 😎😎💪💪 Te bátor harcos aki éppen olvasod ezen sorokat, mi jót kaptál eddig munkádért cserébe?
Van FB-n egy helyi természetjárós csoportom. Nem nagy. Az utóbbi napokban a szokásosnál meglepően többen jelentkeztek tagnak. Akiket felvettem, eddig nem posztoltak, de az az érzésem ők "harcosok" és propagandát akarnak majd nyomatni, egy teljesen politikamentes...
Szerintem inkább bizalommal szerzett szavazatokkal, de úgy tűnik én tudom rosszul. Vagy ezek békeharcosok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!