Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A TISZA nem támogatja Ukrajna...

A TISZA nem támogatja Ukrajna gyorsított csatlakozását, tájékoztatta Webert is. Ezután mit fog hazudni a fidesz?

Figyelt kérdés

"Tárgyalást folytattam Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével.

Megismételtem, hogy a TISZA a Fidesz hazugságaival szemben nem támogatja Ukrajna gyorsított uniós csatlakozását. Tájékoztattam a Néppárt elnökét arról, hogy amennyiben a csatlakozási tárgyalások lezárulnak és a feltételek ismertek lesznek, akkor a TISZA ügydöntő, jogi kötőerővel bíró népszavazást fog kezdeményezni. A Néppárt tudomásul veszi a TISZA álláspontját.

Hangsúlyoztam azt is, hogy a TISZA kiáll az igazságszolgáltatás és a média függetlensége mellett és elkötelezettek vagyunk a korrupció felszámolása és az Európai Ügyészséghez való csatlakozás terén.

Tájékoztattam Manfred Weber-t, hogy a fentiek mellett, a TISZA ma nem vesz részt az Európai Parlament jogállamisági jelentéséről szóló szavazáson, mert a magyar jogállamiságot nem az ideológiai viták és a sokadik EP határozat fogja helyreállítani, hanem a magyar emberek, legkésőbb 298 nap múlva.

Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a valóság az orbáni és óellenzeki hazugságokkal szemben!"

Magyar Péter

2025. jún. 18. 17:02
A kérdező szavazást indított:
A fidesz folytatni fogja a hazugságot
A fidesz abbahagyja a hazugságot
21 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
A Narancs-ligetet mióta érdekli az igazság?
2025. jún. 18. 17:04
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Mit számított eddig, hogy mit mond a Tisza?

Eddig a két párt közül kizárólag Orbánék támogatták Ukrajna EU csatlakozását még háború kitörése után is, Magyar Péter soha nem támogatta. Tökmindegy, mit mond, úgyis az a hazugságáradat fog folyni a propagandamédiából, ami alkalmas a még maradék fideszes mamikák megijesztésére.

2025. jún. 18. 17:05
 3/18 anonim ***** válasza:
3%
2, nem mondott semmit, csak a facebook szavazás után, talán, valamit.
2025. jún. 18. 17:07
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Hogyan fogja ezt M.P. Megmagyarázni a híveinek? Kb. 2 hónapja volt, hogy heteken keresztül lehetett a standjaiknál szavazni az ukrán csatlakozásról is és ott többségben (58 %) voltak az igen szavazatok.
2025. jún. 18. 17:15
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Na várjunk. Nem úgy volt, hogy 58% támogatta a Tisza szavazáson Ukrajna csatlakozását? Ezek szerint Peti szembemegy a többséggel?
2025. jún. 18. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
#4: Ezt már az eredményhirdetéskor elmondta. Én is igennel szavaztam, de ez a reakció szerintem korrekt. Másrészt nem ezt tartom az ország legnagyobb problémájának és nem is hiszek benne, hogy gyorsított csatlakozással vagy anélkül, Ukrajna a következő parlamenti ciklusban csatlakozhat. Pusztán a propaganda érdeke felfújni a témát.
2025. jún. 18. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
47%

6, de bezzeg, amikor őfelsége kimegy Brüsszelbe lehúzni a 99%-nyi vele egyet értők véleményét a rötyin, egy kávé után...

oh wazze, ha ezt az országot egy normális ember, látná.

2025. jún. 18. 17:29
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

“ Hogyan fogja ezt M.P. Megmagyarázni a híveinek? Kb. 2 hónapja volt, hogy heteken keresztül lehetett a standjaiknál szavazni az ukrán csatlakozásról is és ott többségben (58 %) voltak az igen szavazatok.”

Ti, akiknek az van beadva, hogy nem, de a Fidesz-EU oldalán meg támogatjátok…wtf

[link]

VÉGE VAN !!! 298 nap

2025. jún. 18. 17:38
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Mikor zavarta a valóság a fideszt?
2025. jún. 18. 18:00
 10/18 anonim ***** válasza:
23%
Jó de Tiszánál a lassu csatlakozás is, legkésőbb a jövőhetet jelenti.
2025. jún. 18. 18:46
1 2

További kérdések:

Tehát az ukránok átverték Petikét?

Vagy eleve nem us volt cél amagyarok jogainak védelme? Csak kellett valami a kirakatba a buta tiszásoknak?

Nem kéne helyreállítanunk a királyságot?

Azt már láttuk, hogy egy parlament által megválasztott elnököt bármelyik hatalomra kerülő kormány el tudja mozdítani, ha maga mellett tudhatja a parlament 2/3-os támogatottságát. Éppen ezért a következő elnöknek is tartania kell attól, hogy ha valamiért nem tetszik az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!