A TISZA nem támogatja Ukrajna gyorsított csatlakozását, tájékoztatta Webert is. Ezután mit fog hazudni a fidesz?
"Tárgyalást folytattam Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével.
Megismételtem, hogy a TISZA a Fidesz hazugságaival szemben nem támogatja Ukrajna gyorsított uniós csatlakozását. Tájékoztattam a Néppárt elnökét arról, hogy amennyiben a csatlakozási tárgyalások lezárulnak és a feltételek ismertek lesznek, akkor a TISZA ügydöntő, jogi kötőerővel bíró népszavazást fog kezdeményezni. A Néppárt tudomásul veszi a TISZA álláspontját.
Hangsúlyoztam azt is, hogy a TISZA kiáll az igazságszolgáltatás és a média függetlensége mellett és elkötelezettek vagyunk a korrupció felszámolása és az Európai Ügyészséghez való csatlakozás terén.
Tájékoztattam Manfred Weber-t, hogy a fentiek mellett, a TISZA ma nem vesz részt az Európai Parlament jogállamisági jelentéséről szóló szavazáson, mert a magyar jogállamiságot nem az ideológiai viták és a sokadik EP határozat fogja helyreállítani, hanem a magyar emberek, legkésőbb 298 nap múlva.
Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a valóság az orbáni és óellenzeki hazugságokkal szemben!"
Magyar Péter

válasza:

válasza:Mit számított eddig, hogy mit mond a Tisza?
Eddig a két párt közül kizárólag Orbánék támogatták Ukrajna EU csatlakozását még háború kitörése után is, Magyar Péter soha nem támogatta. Tökmindegy, mit mond, úgyis az a hazugságáradat fog folyni a propagandamédiából, ami alkalmas a még maradék fideszes mamikák megijesztésére.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6, de bezzeg, amikor őfelsége kimegy Brüsszelbe lehúzni a 99%-nyi vele egyet értők véleményét a rötyin, egy kávé után...
oh wazze, ha ezt az országot egy normális ember, látná.

válasza:“ Hogyan fogja ezt M.P. Megmagyarázni a híveinek? Kb. 2 hónapja volt, hogy heteken keresztül lehetett a standjaiknál szavazni az ukrán csatlakozásról is és ott többségben (58 %) voltak az igen szavazatok.”
Ti, akiknek az van beadva, hogy nem, de a Fidesz-EU oldalán meg támogatjátok…wtf
VÉGE VAN !!! 298 nap

válasza:

válasza:További kérdések:
Vagy eleve nem us volt cél amagyarok jogainak védelme? Csak kellett valami a kirakatba a buta tiszásoknak?
Egy fantázia kép:
Azt már láttuk, hogy egy parlament által megválasztott elnököt bármelyik hatalomra kerülő kormány el tudja mozdítani, ha maga mellett tudhatja a parlament 2/3-os támogatottságát. Éppen ezért a következő elnöknek is tartania kell attól, hogy ha valamiért nem tetszik az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!