Orbán Viktor miért dadogott össze vissza? ⁉️ Saját oldalán van kint a videó, először azt hittem kamu
Figyelt kérdés
Saját maga streamelte youtubon:
www.youtube.com/live/w6yDiJKSWuA?si=rLaJpJ6wdRm6al4K..
2025. jún. 26. 21:57
A kérdező szavazást indított:
Valami nem oké
Véletlen lehetett, Orbán nem indul el a Biden-i úton
30 szavazat
1/48 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem epilepsziás rohamot kapott.
2/48 anonim 

válasza:

válasza:Még ezt sem értik a baloldalon! Csak kiparodizálta, hogy 100-an kérdeztik egyszerre!
3/48 A kérdező kommentje:
2es ez nagyon szánalmas próbálkozás volt 🤣
2025. jún. 26. 22:01
4/48 anonim 

válasza:

válasza:Jaj, csak nehogy agyvérzést kapjon szegény.. Nagyon nagy veszteség lenne az országnak.
5/48 anonim 

válasza:

válasza:"nagyon szánalmas próbálkozás "
Igen, valóban nagyon szánalmas volt, ahogy egyszerre 5-en kérdezték, mint a birkák. Le se szarták egymást.
6/48 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor Biden tüneteket mutat?
2025. jún. 26. 22:12
7/48 anonim 

válasza:

válasza:Skizofrén.
Durva gyógyszereket szed, ez az egyik mellékhatása...
8/48 anonim 

válasza:

válasza:Azt akarja mondani "The problem is the war"
Elkezd loopulni a "the" szónál.
Érdemes megnézni, hogy amikor ez megtörténik a szeme nagyon "átszellemült" állapotba kerül, mintha megszállta volna valami. Szóval itt szó sincs paródiáról, mert a szeme kimerevedik, átszellemült állapotba került.
9/48 anonim 

válasza:

válasza:Ez valami kemény drog. Kokain, marihuana, nikotin, pálinka, sör, bor, pezsgő nem lehet. Szerintem majdnem megfulladt a sok hülyeségétől. Vagy olvasztott alumíniumot ivott. Az is káros, miniszterelnök úr!
10/48 anonim 

válasza:

válasza:Néhány másodpercig nem jött a jel Moszkvából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!