Magyar Péter azért fordult fidesz ellen és most ellenzékben van mert a kegyelmi ügy miatt csalódott a rendszerben főleg ahogy elbántak azzal a két nővel?

Nyilván nem a két nő a fő hibás ezt még talán a fideszesek is tudják, valamint valószínűleg most telt be a pohár és robbant.
Én is voltam így dolgoztam egy cégnél és egyszerűen tudtam hogy mi megy a háttérben és nem bírtam tovább egyszer eljött egy nap és robbantam és feljelentettem a saját cégemet nyilván fel is mondtam

A gyereke anyjával nála rosszabbul senki sem bánt.
Azért fordult szembe, mert mondta neki, hogy ezt tegye.

Mert rájött hogy Magyarországon mennyire nehéz helyzetben vannak az emberek.
Hogy a Fidesz mindenben hazudik mint a szegénységben, munkanélküliségben, egészségügyben stb.
Én pedig nem akarok egy hazugságban élni. Az országnak pedig egy kormányváltás tenne jót.
A gyereke anyjával nála rosszabbul senki sem bánt."
Ott voltál?

Nem a két nő a hibás? Akkor miért mondtak le?!
A két nő ugyanúgy visszaélt a hatalmával, mint a kormány.

Aki a gyerekei anyjáról készít hangfelvételeket, azokat nyilvánosságra hozza, az ne háborodjon fel azon, hogy mások nem viselkednek lovagiasan vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!