Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter azért fordult...

Magyar Péter azért fordult fidesz ellen és most ellenzékben van mert a kegyelmi ügy miatt csalódott a rendszerben főleg ahogy elbántak azzal a két nővel?

Figyelt kérdés
Ugyanis utána kezdett el beszélni utána kezdett kiborulni hogy hogyan bántak el ez ezzel a két nővel pláne az egyik a gyerekei anyja volt
júl. 6. 10:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%
Jah, addig nem volt baja azzal, hogy szétkrtk az országot, elloptak mindent, az állami finanszirozású szektorokat gyakorlatilag működésképtelen állapotba züllesztették, a külpolitikánkat, teljesen kijátszották a ruszkiknak, de, a 2 nővel, akik kiengedték a pedofil segitőt, ilyen csúnyán elbántak, az, már nem járja...
júl. 6. 10:34
 2/20 A kérdező kommentje:

Nyilván nem a két nő a fő hibás ezt még talán a fideszesek is tudják, valamint valószínűleg most telt be a pohár és robbant.

Én is voltam így dolgoztam egy cégnél és egyszerűen tudtam hogy mi megy a háttérben és nem bírtam tovább egyszer eljött egy nap és robbantam és feljelentettem a saját cégemet nyilván fel is mondtam

júl. 6. 10:36
 3/20 anonim ***** válasza:
8%

A gyereke anyjával nála rosszabbul senki sem bánt.

Azért fordult szembe, mert mondta neki, hogy ezt tegye.

júl. 6. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
44%

Mert rájött hogy Magyarországon mennyire nehéz helyzetben vannak az emberek.

Hogy a Fidesz mindenben hazudik mint a szegénységben, munkanélküliségben, egészségügyben stb.

Én pedig nem akarok egy hazugságban élni. Az országnak pedig egy kormányváltás tenne jót.

júl. 6. 10:37
 5/20 A kérdező kommentje:

A gyereke anyjával nála rosszabbul senki sem bánt."

Ott voltál?

júl. 6. 10:38
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem a két nő a hibás? Akkor miért mondtak le?!

A két nő ugyanúgy visszaélt a hatalmával, mint a kormány.

júl. 6. 10:38
 7/20 A kérdező kommentje:
6. Szerinted ők mondtak le ne legyél már naív a fidesz rendszerében, szerintem ezt még a fideszesek is tudják....
júl. 6. 10:40
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Szavazzátok meg ezt a nyomorultat, aki 30 éven át ennek a szutyoknak a része volt és segitette a NERt felépteni, aztán majd csodálkozzatok, hogy, ha ennyire nyomorék politikusokat tudtok csak megválasztani, semmivel sem lesz jobb az ország.
júl. 6. 10:41
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Ha én naiv vagyok, azokra, mit mondanál, akik szerint egy pártszakadásból, bármivel is jobb lesz itt?
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

Aki a gyerekei anyjáról készít hangfelvételeket, azokat nyilvánosságra hozza, az ne háborodjon fel azon, hogy mások nem viselkednek lovagiasan vele!

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!