Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki az exét(Magyar...

Ha valaki az exét(Magyar Pétert)egy képződménynek tekinti, aki bántalmazta és zsarolta őt évekig, az elengedi vele a gyerekeit nyaralni?

Figyelt kérdés

júl. 6. 10:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
hogy tudta úgy zsarolni,ha állítása szerint nem igaz a hangfelvételen elhangzottak? Kamu ez a varga judit, mondjuk egyszer odavágnám neki a csatomat én is :D
júl. 6. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt MZP és Bohár Dani alaposan átbeszélte már. (9:55-től).

[link]

júl. 6. 11:02
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Magyar kretén politika, level 1000...

miközben az országot lassan, már csak a leg jóindulatúbbak hivják országnak, mert annyira elengedte a politika, egy családi szappanoperáról szól a belpolitika nagyrésze.

Ennyire hlye egy országot is csak nálunk találtak ki.

Nem baj, majd, miközben várok a nemlétező vonatomra, kibeszéljük, hogy a Varga-Magyar páros közül ki, kit vert meg és ettől, biztos jön majd a vonat.

júl. 6. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát b*zdmeg ha számodra ez a legfontosabb, nem pedig az, hogy a közoktatás meg az egészégügy romokban hever, de legalább ha dolgozol, akkor a fizetésed egyharmadával finanszírozod is ezeknek a tetveknek az élősködését, akkor nincs miről beszélni.
júl. 6. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyen a családjog. Elvált szülőknek jár a hétvégi láthatás és a szünidőkből is egy jó pár hét, amikor viheti nyaralni a gyerekeit, ha úgy tartja kedve. Nincs olyan, hogy nem engedi el a gyerekeket, még ha utálja is a volt férjét/feleségét, mert akkor jön a gyámhatóság meg jönnek a büntetések. Nem kell ezt túlbonyolítani. Az elvált házastársak nagyobb része gyerekektől függetlenül utálja egymást.
júl. 6. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:

4-es. Tudom hogy sok a gond az országban, én 2010-ben sem az orbánra szavaztam. És te?

Csak a fidesz sunyi hazugságaira világít rá a kérdés. Mert az egyértelmű hogy ennek a vargának ezt kell mondani.

5-ös. Egy volt igazságügyi miniszter nem tudná elintézni a távoltartást, főleg egy bántalmazó apa ellen? Egyértelműen következik hogy az egészből egy szó nem igaz. Ez a parancs, orbán kihívóját szidni.

júl. 6. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Először is: a láthatás jár a külön élő szülőnek. A másik szülő gondolhat róla, amit akar, ettől még KÖTELES odaadni a gyerekeit.

De hát mekkorák ezek a gyerekek? A legidősebb már 17 éves, de biztosan a másik kettő is 10 év feletti. Kamaszkorú gyerekeknél már nem "engedi - nem engedi" a velük élő szülő a másikhoz őket. Ha én 17 évesen el akarok menni a másik szülőmhöz (nem odaköltözni, hanem csak meglátogatni őt, időt tölteni vele), akkor a velem élő szülőm, ha feje tetejére áll, akkor is elmegyek.

júl. 6. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
#6 Akkoriban én a kétfarkúakra szavaztam, '26-ban pedig a tiszára fogok. Nem azért, mert annyira tetszik, hanem azért, mert ebben látom a kormányváltás lehetőségét, és ennél, ami most van, bármi jobb.
júl. 6. 17:06
 9/11 A kérdező kommentje:
2010-ben nem volt MKKP
júl. 6. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
18 alatt max elszökhetsz. Hivatalosan még gyerek vagy. De a lényeg 10 13 16 tök mindegy, egy szörnyeteg képződmény szülőhöz nem engedem a gyerekeimet. Főleg ha ekkora hatalommal ezt meg is tehetem.
júl. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!