Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dicső FIDESZ megtiltja a...

Dicső FIDESZ megtiltja a kripto kereskedelmet Magyarországon? A Revolutnál már se venni,se eladni nem lehet,amivel hatalmas károkat okoz az embereknek.

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg sikerült befagyasztaniuk az emberek saját tulajdonukhoz jutásást.

Készül a következő GIGA LOPÁS???

2025. júl. 8. 07:47
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Tetszettetek volna megszavazni MZP-t, de ő büdös Gyurcsányos volt...
2025. júl. 8. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy nem értem, revoluttal az emberek befizetnek tőzsdére nem? Szóval mit tiltottak meg ezzel? Akik kriptóznak valamilyen ellenőrzött tőzsdén teszik ezentúl is ahogy eddig is gondolom, ki venne revolut rendszerén belül bármit is...
2025. júl. 8. 08:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Ilyet a civilizált világban nem is hallottam.Talán Kína,vagy Észak-Korea ahol lehetséges ez.

Valószínűleg azért merik megtenni,mert tudják jól,hogy a szavazóbázisuknak egyáltalán nincs ilyen pénzügyi eszköze.Sőt fel se fogják mi a kriptovaluták mibenléte.Emiatt nem vesztenek szavazatot.

2025. júl. 8. 08:04
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem két bajuk volt vele:

1) nem láttak rá a tranzakciókra

2) nem származott belőle jövedelmük

2025. júl. 8. 08:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is a kiürített államkasszára teszem a voksom.Meg majd a "család" valamelyik bankjánál lehet csak hivatalosan tranzakciót bonyolítani jópénzért.
2025. júl. 8. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

"ki venne revolut rendszerén belül bármit is..."

Mondjuk aki tud számolni, mert tudja, hogy a revulot olcsóbb.

A revolut pont azért volt előnyös nagyon sok embernek, mert nagyon olcsóak a szolgáltatásaik. Pedig még egy nem ingyenes tier-re előfizetsz, akkor kb. annyit fizetsz, mint más banknál alapesetben, de a revolut még ad mellé egy csomó juttatást.

2025. júl. 8. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:

A szabad világ egyik jelképét,a kriptót tiltják be gyakorlatilag.

A betiltás az nem szabályzás.

És mindegy milyen helyen kereskedik az ember.Tőzsdén,vagy valamilyen banknál.

2025. júl. 8. 15:13
 8/8 anonim válasza:
49%
2-es ne írogass már ilyeneket ha full vakon vagy a témában…
2025. júl. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem ismerik fel itthon a devizahitelek érvénytelenítésének hatalmas (gazdasági) jelentőségét?

Valamiért kb. teljes a közöny ezzel kapcsolatban, ami megmagyarázhatatlan. Miközben látni kell hogy ha egyszerűen érvényt szerezne a kormány az európai bíróság ítéletének, akkor nem csak néhány ember járna jól, hanem az egész ország komolyan gazdagodna. Többmillió...

Más is észrevette,hogy manapság szinte csak a romák és nyugdíjasok fideszesek(hatalmas tisztelet a kivételeknek!)? Miért van az hogy ezt a két...

Számos vidéki ismerősöm és rokonom van,jómagam az agglomerációban él,tehát nem a belpesti liberális ,értelmiségből" beszélek ki. Emellett azt vettem észre hogy a konzervatív,jobboldali emberek is kiá1brándúltak a Fideszből.

Hatalmasat megy az új autó eladás Magyarországon, miért mondják hogy szegénység van?

+22,87 százalékban voltunk júniusban és az egész év is úgy néz ki eddig hogy 12 százalékkal több mint tavaly tehát valóban érdemi az elmozdulás. Az adatokat az mge.hu oldalon olvastam (Magyar gépjárműimportőrök egyesülete)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!