A kiszolgáltatott helyzetben élő, valamint nem túl
világlátott emberek (nyugdíjasok egy része is)
hergelhető ilyen bugyuta két tojás plakátokkal?
A mostani nyugdíjas réteg a Kádár-rendszerben nőtt fel és élte a fiatalságát, ezt szokták meg hogy amit mond az M1 az igaz. Erre vevők voltak vagy 30 évig a rendszerváltás előtt, hogy benyelték amit a TV mond, ebben szocializálódtak. Majd pont most nem?
júl. 12. 11:24
Pesten élek turisták már többször is kérdezték tőlem,hogy mik ezek a Zelenszkij plakátok.
És annyira kellemetlen, kínos , megalázó elmondani nekik,hogy ez a kormánypárt gusztustalan lejárató propagandája, a másik fickó plakáton pedig...
MP aki a legerősebb ellenzéki párt vezetője és kihívója, Orbánnak.
És látom rajtuk,hogy nem is értik és akkor kérdezgetik,hogy akkor mi most az oroszok oldalán állunk?
júl. 12. 11:26
Kérdező, azt akarod ezzel mondani, hogy te még gyengébb vagy szellemileg és nem sikerült értelmezned ami a plakáton van?
júl. 12. 11:27
#2 Ezt a szöveget már elhasználtátok korábban. Ugyanezt írtad le 4 éve csak akkor MZP-vel kapcsolatban. Akkor is látszott mekkora kamu.
júl. 12. 11:28
4
Mondd te miről beszélsz?
Mozdulj ki egy kicsit a 4 fal közül.
Pesten rengeteg túrista van,most utoljára a bazilika környékén láttam egy ilyen Zelenszkij két tojás hirdetőtáblát,azt is nagyon nézték a külföldiek
Inkább ki is kerültem őket,hogy ne kelljen magyarázkodnom miatta.
Érted az egyik legforgalmasabb
Bp-i
turista helyen,mi szükség van erre?
júl. 12. 11:38
Nekem most tetszik a tojásos és a csónakázós kampány is, mindkettő egész kellemes hangulatú, vidám színekben a város. Kár, hogy közpénzből megy, de szerintem sokat ad majd hozzá a Tisza támogatottságához.
júl. 12. 11:41
7/23 A kérdező kommentje:
Nem az h minszukseg van, ezek a hirdetohelyek a NeR kezeben vannak es annak adjak ki aki a Tiszat lejaratja. De tavaly Ungar elintezte Vitezynek is, most meg Dobrev Klara is hirdethet….
Csak a buták hisznek annak amit a fidesz mond az értelmeseket vagy dühíti vagy magasról tesznek rá
júl. 12. 12:14
Tragikomédia. Mert ez a Zelenszkij és Magyar Péter tényleg bohócok. Nincs itt semmiféle erkölcsi megújhódás a kurmány leváltásában. A két tányér szar közti dilemmában a Fidesz próbálja menteni az irháját. Világszerte végetért a konjunktúra, a reakciós kormányzás és gazdaságpolitikának a következményei pedig a Holdról is látszanak. A szájbavágott fogyasztói kosár és pénztárca tartalma átlépett egy ingerküszöböt. Mondják, hogy a kegyelmi ügy egy fordulópont volt. Francokat volt az. Konjunktúrában még ez is belefért volna. Megvehetem e az új lapostévét, ha kell ha nem. Másnak négyévente egy tányér krumplifőzelék is megteszi. Megszavazták az emberek ezt a garnitúrát 4/5 el 16 éven keresztül. Árad a TISZA! Hát pont hogy nem árad, mármint ami a konkrét folyót illeti.
júl. 12. 12:19
Zelenszkij akkora bohóc, hogy Ukrajna élén 3 éve védekezik úgy az oroszok ellen, hogy a háború kezdetén pár napot adott neki mindenki.
"Mondják, hogy a kegyelmi ügy egy fordulópont volt. Francokat volt az. Konjunktúrában még ez is belefért volna."
Neked talán. Mégis ott tört meg a Fidesz támogatása, nem az inflációs csúcson.
júl. 12. 12:30
Kapcsolódó kérdések: