Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter populista?

Magyar Péter populista?

Figyelt kérdés
2025. júl. 14. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2025. júl. 14. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2025. júl. 14. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
áh... miből feltételezhető? :)
2025. júl. 14. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Cseverből, vederbe :(
2025. júl. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

A populista politikának van egy egészséges szintje? Aki nem populista, nem is nagyon tud érvényesülni?

Na pl Trump, Orbán rohadt káros a saját orszagukra, meg globálisan is, pláne Trump. Ezt a fajta populizmust gyűlölöm. De ha azt vesszük, Magyar Péter is belenget populista szólamokat, őt mégis szereti a nép, eszköznek tekinti. Hol van a határ az elfogadható populizmus és a nem elfogadható között?

Magyar Péter miért nem baloldali szociálliberális vagy bal populista politikai ideológiát folytat?

Az oké, hogy lekell váltani a Fideszt de miért van az, hogy az összes messiás aki eddig volt Jakab, Vona, Torockai, MP, MZP. Mindegyikük csak béna jobboldali konzervatív illiberális vagy a Jobbik, MH esetében inkább már fasiszta ideológiával próbálkozik mindenki? Tudom...

Magyar Péter politikája az alabbiakból áll véleményem szerint - miért tudja meggyőzni az embereket ezzel?

Azzal kezdeném, hogy MP szakmabelim, én is jogász vagyok, egy egyetemre jartunk,ismerjük egymast személyesen, csak azóta én - már 15 éve - külföldön dolgozom jogászként. A véleményem tehát szakmai és személyes benyomások alapján is alakult. Politikájának fő...

Szemünk előtt zajlik a történelem?

Magyarországot 14 éve elnyomó illiberális populista párttól azaz a Fidesztől, a Tisza párt = a magyar ellenzék friss ereje felszabadítja az országunkat?

Magyar Péter egy fideszes populista?

1 milliós minimálbért lengetett be...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!