Mit szóltok hogy Nógrádi György a Fidesz biztonságpolitikai szakértője, nem is tud angolul?
Milyen biztonságpolitikai szakértő az aki a 21. században nem beszél angolul?
Németül tanult annak idején a papó, fogjuk rá hogy tud németül, bár az egyik adását poénból úgy kezdte, amikor Ausztriából jelentkezett be, hogy:
"Ich wünsche Ihnen ein wunderschönes Abend."
Én, a gyenge A2-es német tudásommal szó szerint abban a pillanatban majdnem lefordultam a székemről. A legalapabb dolog, hogy a napszakok névelője der, tehát itt der Abend. Helyesen úgy lett volna, hogy Ich wünsche Ihnen einen wunderschönen Abend. Na de hát mind1, én majdnem megbuktam németből a gimiben (angolból viszont C1-es nyelvvizsgám van), de fogjuk rá hogy a papi tud németül. Már csak azért is, mert az is szállóige nála, hogy "nálam minden reggel a német TV szól". Csak érti, ha mindig azt hallgatja.
De hogy a fenébe lehet egy 21. században, hogy egy biztonságpolitikai szakértő, angolból olyan süket mint az ágyú. Hogy lehet így hiteles? Hiszen mindenről angolul van hiteles infó a nagyvilágban.
A Fideszesek nem érzik magukat birkának, hogy a Fidesz csak egy ilyen Tesco gazdaságos kommersz szakértőt tudott előteremteni nekik? Még ezen is spórolnak.

válasza:Bődületes hiba, ezt még a gyenge A2-es német nyelvtudásommal is azonnal kiszúrtam. Ráadásul gyakran isteníti magát, hogy milyen jól tud németül. Csak mondja és mondja.
Legalább ha kérkedik valamivel, egy általános iskolás szinten ne bukjon már el.

válasza:

válasza:miért tompika tán tud?
mit számít az, eddig se ez volt a fontos :D

válasza:

válasza:Persze, nyilván az egész világon mindenki hülye az amerikai szakértőktől az európaiakig, hogy egy gagyi német nyelvtudással Nógrádi meg tudta vezetni őket és komolyan vették a véleményét mind. Aha.
Kicsinykét hogy visszakerüljetek a valóságba:
Könyve jelent meg németül, nem is egy. felsőfokú szinten beszél angolul, németül oroszul és alap szinten ismeri a szerb, horvát nyelvet.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!