Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek ha Magyar Péter...

A fideszesek ha Magyar Péter kezében meg tudják látni a diktafont, akkor Hatvanpusztát miért nem látják a zebrákkal?

Figyelt kérdés
Nem kicsit nagyobb.

szept. 6. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nem látjuk a zebrákat? Mi szeretjük a zebrákat!
szept. 6. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Fideszes vagyok, látom Hatvan pusztát a zebrákkal.
szept. 6. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi bajom azzal, ha menedéket adnak kiöregedett zebráknak, szeretem az állatvédelmet.
szept. 6. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
A fekete-fehér zebra kitűnően beleolvad a barna-zöld természetes környezetébe :)))
szept. 6. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:
3: gondolom a szegény antilopok és bölények is kiöregedtek, amiket még ott lehet látni :( milyen jó ember ez a lőrinc
szept. 6. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Hatvanpuszta egy magánbirtok. Azt tart ott a tulajdonosa, amit akar. Ha tisza kormány lenne és Magyar Péteré lenne az a birtok, akkor se foglalkoznék vele, mert semmi közöm hozzá.
szept. 6. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:

"Fideszes vagyok, látom Hatvan pusztát a zebrákkal."

Akkor miért vagy fideszes?

szept. 7. 12:44
 8/12 A kérdező kommentje:

"Hatvanpuszta egy magánbirtok. Azt tart ott a tulajdonosa, amit akar. Ha tisza kormány lenne és Magyar Péteré lenne az a birtok, akkor se foglalkoznék vele, mert semmi közöm hozzá."

Most is foglalkozol vele, tehát már ebben is hazudsz.

Kérdés, hogy a propagandátok miért kezdte ki MP-t az örökölt háza miatt, hiszen az is magánvagyon. De ott valamiért ezzel bajotok volt. Hatvanpuszta, Lölő stróman 1422 milliárdja, Tiborcz fél Budapestje ami több ezerszerese minimum MP vagyonának, valamiért "nincs itt semmi látnivaló" kategóriába esik. :)

szept. 7. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem Hatvanpusztával foglalkozok, hanem azzal, hogy erre a kérdésre választ adjak. Attól, hogy szerepel a válaszomban a Hatvanpuszta szó, még nem foglalkozok vele. Sose foglalkoztam Hatvanpusztával azon kívül, hogy a nevét le szoktam írni, hogy válaszoljak a hülye kérdéseitekre. Azt se tudom, hol van, semmit nem tudok róla, mert nem foglalkozok vele. Annyit tudok róla, hogy Orbán Győző magánbirtoka, amit a saját pénzéből épített. Ennyi.

szept. 7. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:

"Kérdés, hogy a propagandátok miért kezdte ki MP-t az örökölt háza miatt, hiszen az is magánvagyon"

Hallottam róla, de én azzal se foglalkoztam soha. Soha nem foglalkozom ilyen dolgokkal. Még Ruszin Szendi Romulusz házával se foglalkozom. Soha nem foglalkozom más embere vagyoni helyzetével. Nem szoktam más emberek zsebében turkálni. Senkitől nem sajnálom a pénzt. Még Gyurcsánytól se.

szept. 7. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!