Magyar Péter ma abszolút uralta a napot Kötcsén. Orbán Viktor pedig az ellenzékiek elpusztításával, illetve az adófizetők pénzének propagandára való költésével fenyegetett. Szerintetek ki nyerte a napot?

válasza:Mindketten vesztesek erkölcsileg, de a legnagyobb vesztesek mi, a magyar emberek leszünk, ha a Mester (Orbán), vagy a Tanítvány (Magyar) pártja kerül hatalomra.
Nem kérünk se a régi, se az új Fideszből! Valódi kormányváltást akarunk!

válasza:Magyar Péter ma abszolút uralta a napot Kötcsén.
0rban egy nagy nulla volt.

válasza:

válasza:Pánik és kétségbeesés rí le az arcáról és a mozdulatairól. Lefőtt a kávé Fidesz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egész egyszerűen ő a legalkalmasabb arra, hogy miniszterelnök legyen.
Nagyjából ezzel tudom leírni azokat a finnyás ellenzékieket, akik MP-re nem szavaznának le. Mondjuk nem is rá kell, hanem a Tisza jelöltjeire.
Azon belül is a politikai, közéleti műsorokat. Soha nem néztem TV-t de most egy órát néztem. Valami egészen szürreális élmény.. Ami leginkább furcsa benne hogy sokszor pl az idegen nyelven beszélő politikusok esetében egyszerűen "alámondanak" dolgokat mintha ő azt...
Az csak egy valuta, egy mérőszám. Attól még nem fognak gazdaságilag majd skyrocketelni mert eurót használnak. Nem fogják egyből a bolgár segédmunkás béreket felemelni holland orvosi fizetésekre. A sok Tisza meg DK szavazó szerint meg hamarosan mi leszünk az EU...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!