A Who szerint alapvető gyógyszer az Ozempic.Mikortól írhat fel ilyet a háziorvos fogyásra?
Az Ozempic nagyon hatékony fogyasztó gyógyszer.Jó lenne ha a háziorvos felírhatná, mint a Cataflant.

válasza:

válasza:

válasza:"Az Ozempic nagyon hatékony fogyasztó gyógyszer."
Nekem a cukor orvosom azt mondta hogy messze nem olyan jó mint ahogy cikkeznek róla.

válasza:Ne varj csodaszerre
En mar 160 kg voltam, amikor vegul elhataroztam, hogy nem akarok 40 evesen meghalni.
Teljesen elhagytam a cukros uditoket, a sok edesseget, nasit. Elkezdtem magamnak fozni. Finomakat, de azert odafigyelve. Az edesseget teljes egeszeben gyumolcs valltotta ki.
Minden nap elmentem setalni, napi 1.5 orat
Tehat nem eheztem, es nem is eroltettem meg magam (de elotte semmit nem mozogtam, kocsival munkahely, egesz nap ules, kocsival haza)
ket ev alatt lefogytam 60 kg. 100 kg ala nem tudtam lemenni, de azota is tartom ezt a sulyt. Persze meg mindig kover vagyok, de a hatalmas sulyfeleslegtol megvaltam es azota se jott vissza.
Szoval, ha kicsit vigyazol az etkezessel es minden nap mozogsz egy kicsit, akkor mindenfele gyogyszer nelkul is sikerul lefogynod
Kapcsolódó kérdések:
Hogy kiakadt már és magyarázkodik a gépről, az útról és a kamu munkáról...
Ez nektek egy működő, élhető ország?
Magyarországon hány hasonló eset lehetett hogy a koronavírus alatt nem jutottak hozzá gyógyszereikhez az emberek és ez miatt elhaláloztak ?TRAGIKUS VESZTESÉGEgy 32 éves férfi halálos rohamot kapott, miután élete utolsó óráit a háziorvosának és a gyógyszerésznek...
Avagy mi történt Orbánnal?
Milyen rohamok törhetnek rá?
A vény nélküli gyógyszerek kiszállítását is eltörölték. De, annyira, ha például én magyar gyógyszerlogisztikai cégek keresztül rendelek külföldi gyógyszert, azt is csak személyesen vehetem át. Bizonyos alvást segítők vénykötelesek.Az USA-ban meg megrendeled az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!