Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Who szerint alapvető gyógysz...

A Who szerint alapvető gyógyszer az Ozempic.Mikortól írhat fel ilyet a háziorvos fogyásra?

Figyelt kérdés

[link]

Az Ozempic nagyon hatékony fogyasztó gyógyszer.Jó lenne ha a háziorvos felírhatná, mint a Cataflant.

2025. szept. 8. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Lusta vagy sportolni meg odafigyelni, hogy ne zabálj? Azoknak való...
2025. szept. 8. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Majd ha a hazai egészségügyi rendszeren is átmegy, akkortól lehet felíratni.
2025. szept. 8. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Az Ozempic nagyon hatékony fogyasztó gyógyszer."

Nekem a cukor orvosom azt mondta hogy messze nem olyan jó mint ahogy cikkeznek róla.

2025. szept. 8. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Ne varj csodaszerre

En mar 160 kg voltam, amikor vegul elhataroztam, hogy nem akarok 40 evesen meghalni.

Teljesen elhagytam a cukros uditoket, a sok edesseget, nasit. Elkezdtem magamnak fozni. Finomakat, de azert odafigyelve. Az edesseget teljes egeszeben gyumolcs valltotta ki.

Minden nap elmentem setalni, napi 1.5 orat

Tehat nem eheztem, es nem is eroltettem meg magam (de elotte semmit nem mozogtam, kocsival munkahely, egesz nap ules, kocsival haza)

ket ev alatt lefogytam 60 kg. 100 kg ala nem tudtam lemenni, de azota is tartom ezt a sulyt. Persze meg mindig kover vagyok, de a hatalmas sulyfeleslegtol megvaltam es azota se jott vissza.

Szoval, ha kicsit vigyazol az etkezessel es minden nap mozogsz egy kicsit, akkor mindenfele gyogyszer nelkul is sikerul lefogynod

2025. szept. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Vitályosnak elgurult a gyógyszere?

Hogy kiakadt már és magyarázkodik a gépről, az útról és a kamu munkáról...

Ezt a fiatalembert a koronavírus alatt tulajdonképpen megölte az orvosa azzal hogy megvonta tőle létszükséges gyógyszerét?

Magyarországon hány hasonló eset lehetett hogy a koronavírus alatt nem jutottak hozzá gyógyszereikhez az emberek és ez miatt elhaláloztak ?TRAGIKUS VESZTESÉGEgy 32 éves férfi halálos rohamot kapott, miután élete utolsó óráit a háziorvosának és a gyógyszerésznek...

Ada, adadada, ad adad?

Avagy mi történt Orbánnal?

Magyarországon miért ennyire szigorúak a gyógyszerészeti törvények?

A vény nélküli gyógyszerek kiszállítását is eltörölték. De, annyira, ha például én magyar gyógyszerlogisztikai cégek keresztül rendelek külföldi gyógyszert, azt is csak személyesen vehetem át. Bizonyos alvást segítők vénykötelesek.Az USA-ban meg megrendeled az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!