Nem volt még korai lezárni Magyar Péternek a Gyurcsány Orbán korszakot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3-nak:
Petike már most a klozetban ücsörög, a választások már csak lehúzni fogja.

válasza:

válasza:Magyar olyan volt, mint akinek elmentek otthonról. Az az eszelős vicsorgás, ez a pali tényleg nem normális. A frusztráltságát én arra vezettem visza, hogy tombolt benne az irigység. Azért gondoljuk meg, 22-ben még meghívottként vehetett részt Orbán piknikjén, bevonult a miniszterfeleséggel, valakinek, az elithez tartozónak érezhette magát. Aztán most meg csak kívülről csaholhatott, mint egy kivert kutya.. Elképzelem, milyen dühöt váltott ki belőle, hogy azokkal, akikkel pár éve még a gulyásos kondér körül parolázott, most úgy vonultak el mellette, mint egy rakás kutyaszar mellett.
A fotón 22-ben az Orbán piknikre menet.

válasza:#6 pesig szerintem pont az lesz, mert mi más lenne? Ebben szocializálódott, ezt tanulta évekig, és csak akkor lett baja vele mikor kikerült a tűz mellől.
Jövőre sajnos nem az válaaztjuk meg milyen rendszer lesz, hanem hogy ki vezeti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Már semmilyen light-osságot, demokratikus elemeket nem érzek tőlük, amelyet korábban a javukra írtam a Gyurcsány-Bajnai érával ellentétben.
Indokoljátok meg miért.
Még fiatal korú voltam amikor Feri hatalmon volt. De arra emlékszem, hogy annak idején mindenki el volt szállva magától rendesen. Mindenki elhitte, hogy simán úgy élhet mint egy német, ezért vették fel orrba szájba a hitelt pucér seggre, vették a luxus házakat, luxus...
Ellenzékiek most nagyon örülhettek újra Gyurcsány korszakban fogunk élni és Orbán és Fidesz pártja arra a sorsra jut mint régen Gyurcsány és régi pártja. Később vissza fogjátok sírni Orbán meg Fideszt!
Baloldali kormánykritikus szavazók sokszor sírják vissza a Gyurcsány korszakot mégha ezt nem is mondják ki. Folyamatosan arról beszélnek hogy régen minden jobb volt most meg minden olyan rossz és igazságtalan. Ha pedig ezt megcáfolja valaki akkor autómatikusan...
Az országban is ez lenne? Gyurcsány és emberei irányítanának ugyanúgy ahogy 2010 előtt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!