Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza volt Magyar Péternek...

Igaza volt Magyar Péternek tavaly novemberben, hogy "idióták" és "tehetségtelenek" a Tisza EP képviselői?

Figyelt kérdés

2024 novemberében Magyar Péter ezt állította zárt körben az EP képviselőiről:

„Egyik sem szimpi. Olyan tehetségtelen mindegyik”

„alkalmatlan mindegyik, beszélni sem tud semelyik”

Akkor még nem, de később jöttek az esetek:

Kollár Kinga: „a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra”

Tarr Zoltán: Tisza adópolitájáról: „most nem lehet erről beszélgetni(...)választást kell nyerni, és utána mindent lehet”

Kulja András: Takács Péter államtitkárral való vitájuk során alulmaradt, és bebizonyosodott, hogy vitázásra alkalmatlan politikus.

2025. szept. 13. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza volt
Nem, nincs igaza
Igaza is van, meg nem is
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ebben igaza volt. Bedőltek egy képmutató, fideszes baromnak. Mondjuk mentségükre legyen mondva, hogy elég sokan követik őket, de, mit vár az ember egy olyan országban, ahol pénzt gyűjtöttek egy szappanoperaszereplő szemműtétjére?
2025. szept. 13. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Mindenesetre érdekes, hogy egyikük se brillírozik. :)

De amúgy meg ezen nem tudom mit lehet meglepődni, bármennyire is nem ez jön le sokaknak de a politika egy kompetitív közeg, nem lehet a semmiből berántani 20-200 embert hogy ő majd jó politikus lesz, mert aki erre készült, ezzel akart foglalkozni azoknak a 99%-a már valamilyen pártban ült.

2025. szept. 13. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
Ez természetes, elvégre egyikük sem politikus. Sőt, nem is vesznek be magukhoz olyat, aki korábban politikus volt bármelyik pártban.
2025. szept. 13. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
29%

Egyik sem poloskázott és köteles beszédet sem mondott.

"Nagyon szépen tudom magyarázni,

hogy 15 évig miért nem csináltunk semmit.

Ez is egy képesség és a Lázárinfok alkalmasak voltak arra,

hogy ezt a képességemet még jobban tökélyre fejlesszem,

és más fideszes társaimnak is jó szívvel ajánljam."

Lázár János 2025.

2025. szept. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

A megtakarítások adójához hozzányúlna a Tisza?

Elsősorban a tőkejövedelmek, osztalékok helyzetére gondolok. A TBSZ például jelenleg egy nagyon kedvező konstrukció, európai viszonylatban is. A kriptót sem adóztatják annyira, mint máshol. Ezek mind jó dolgok szerintem. Megmaradnának kormányváltás esetén is?

A Fidesznek is van ennyi önkéntese, mint a Tiszának?

Komolyan mondom életemben nem láttam fideszes pultokat az elmúlt 10 évben.Link:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!