Igaza volt Magyar Péternek tavaly novemberben, hogy "idióták" és "tehetségtelenek" a Tisza EP képviselői?
2024 novemberében Magyar Péter ezt állította zárt körben az EP képviselőiről:
„Egyik sem szimpi. Olyan tehetségtelen mindegyik”
„alkalmatlan mindegyik, beszélni sem tud semelyik”
Akkor még nem, de később jöttek az esetek:
Kollár Kinga: „a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra”
Tarr Zoltán: Tisza adópolitájáról: „most nem lehet erről beszélgetni(...)választást kell nyerni, és utána mindent lehet”
Kulja András: Takács Péter államtitkárral való vitájuk során alulmaradt, és bebizonyosodott, hogy vitázásra alkalmatlan politikus.

válasza:

válasza:Mindenesetre érdekes, hogy egyikük se brillírozik. :)
De amúgy meg ezen nem tudom mit lehet meglepődni, bármennyire is nem ez jön le sokaknak de a politika egy kompetitív közeg, nem lehet a semmiből berántani 20-200 embert hogy ő majd jó politikus lesz, mert aki erre készült, ezzel akart foglalkozni azoknak a 99%-a már valamilyen pártban ült.

válasza:

válasza:Egyik sem poloskázott és köteles beszédet sem mondott.
"Nagyon szépen tudom magyarázni,
hogy 15 évig miért nem csináltunk semmit.
Ez is egy képesség és a Lázárinfok alkalmasak voltak arra,
hogy ezt a képességemet még jobban tökélyre fejlesszem,
és más fideszes társaimnak is jó szívvel ajánljam."
Lázár János 2025.
Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban a tőkejövedelmek, osztalékok helyzetére gondolok. A TBSZ például jelenleg egy nagyon kedvező konstrukció, európai viszonylatban is. A kriptót sem adóztatják annyira, mint máshol. Ezek mind jó dolgok szerintem. Megmaradnának kormányváltás esetén is?
Komolyan mondom életemben nem láttam fideszes pultokat az elmúlt 10 évben.Link:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!