Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sikerülhet Orbánnak visszaford...

Sikerülhet Orbánnak visszafordítania a közgyűlöletet, amit a zebráival meg Havanpusztával keltett családja ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom, itt most az a cél, hogy az egész megalomán, közpénz milliárdos költekezést kitéve a kirakatba egyfajta vicces ellenzéki hangulatkeltésnek állítsák be, de hát a zebrákról videók vannak (tudom: MÉSZÁROSÉ, hát persze, így máris oké), Hatvanpuszta meg a papikáé, szóval nem értem, hogy ez miért érné el a célját.

2025. szept. 19. 13:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, hogy mi van most, de úgy tűnik, mintha a Fidesz ezt a választást szándékosan el akarná veszíteni. Egy rakás olyan dolgot tesznek, ami szembe megy a józan ésszel, amivel magukat teszik nevetségessé, vagy gyűlöletessé, és elbizonytalanítják a saját híveiket is.
2025. szept. 19. 13:43
 2/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Aki emiatt nem csípte őket, nyilván nem azok nem változtak meg.

2025. szept. 19. 13:46
 3/19 anonim ***** válasza:
48%

A zebrákról már le lehetne szállni:

"Mentett, beteg zebrákat tartunk, hogy meggyógyítsuk őket – állítja Mészáros Lőrinc vadásztársasága

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Vál-völgye Vadásztársaság szerint rossz állapotú zebrákat vettek át, és egy szakemberekből álló csapat vállalta a rehabilitálásukat."

2025. szept. 19. 13:49
 4/19 A kérdező kommentje:
1: Szerintem amúgy ezt az is nehezen hiszi már el, aki el akarja hinni, mert imádja Orbán istenséget. Egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy még a legbutább nyugdíjasnak is ne fordulna meg a fejében, hogy itt valami nem oké.
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Ácsi! Ez nem gyűlölet. A fideszeseknek már minden gyűlölet, tudjuk, ők már csak tudják, ők a gyűlöletkeltés mesterei.

Ez közfelháborodás. Fel vannak háborodva az emberek azon, amit az orbán-családtól és más fideszes családoktól látnak. Nem fog sikerülni, ezért most a fidesz azzal próbálkozik, hogy másokat vádol gyűlöletkeltéssel.

6/19 anonim ***** válasza:
Nem úgy néz ki, mintha annyira nagyon megrázta volna e téma.
2025. szept. 19. 13:50
 7/19 A kérdező kommentje:

3: oké, visszavonom az előzőt. :D Mégis lehetnek ilyen emberek.

Két zebra beszélget.

- Te, amúgy mi nem afrikai állatok vagyunk?

- De igen.

- Akkor hogy kerültünk Hatvanpusztára?

- Gondolom, nem gyalog.

2025. szept. 19. 13:51
 8/19 A kérdező kommentje:

6: Orbánt? Hidd el, nem posztolna akkor róla, főleg nem ennyit.

Szerintem az van, hogy eddig próbálták szőnyeg alá seperni, meg apuka magánbirtokaként beállítani, de mivel megmérték, hogy már a fidesz birkákban is kérdéseket ébreszt a dolog, ezért most be kell állítani egy szimpla ellzéki hangulatkeltésnek.

A poloskáknál is ez volt: márciusban még próbált korrigálni Orbán, hogy hát ő csak Magyar Péterre gondolt, most meg már így, hogy nem lehet visszatuszkolni a szellemet a palackba, elkezdi sepregetni őket.

2025. szept. 19. 13:53
 9/19 A kérdező kommentje:

""Mentett, beteg zebrákat tartunk, hogy meggyógyítsuk őket – állítja Mészáros Lőrinc vadásztársasága"

Még ennek a szegény báránynak a kommentjéhez annyit: gondolom az azóta lefilmezett antilopok és bölény is mentett állatok, véletlenül sem magán szafari. Ilyen jó ember ez a Lőrinc, hogy állatokat ment - pont Afrikából :))) Véletlenül sem a Hortobágyról vagy valahonnan hazulról, nem, ő egy idegen kontinensről ment ide Magyarországra állatokat. :D

2025. szept. 19. 13:57
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
Csak a Gyakorin van közgyűlölet Orbán ellen, ez pedig el sem éri el az igerküszöbüket.
2025. szept. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lehetne Orbán Balázs a kampány azon arca aki keményen kiáll a fegyverek ellen?

Ő a leghitelesebb abban, hogy semmi esetre sem fogna fegyvert.

Ha Magyar Péter ellen 23 évig nem tudták megvédeni az országot, hogyan tudnák migránsok tömegei ellen?

MP 23 évig ott volt a Fideszben, ez csak 1 ember, és ő jelenti a legnagyobb kihívást most a Fidesznek.Most ha ez az 1 ember 23 évig ott garázdákodhatott a soraik között és még őt sem sikerült semlegesíteni, mit kezdene Orbán migránsok millióival? Hogy lehetne rábízni...

Jeszenszky Zsolt miért fenyeget ellenzéki emberek ellen?

Konkrétan azt mondta, nem lenne gond, nem sokan sajnálni, ha valaki erőszakhoz folyamodna bizonyos ellenzéki emberek ellen pl Puzsér.

Miért várja el a jobboldal, hogy most hetekig gyászoljunk egy olyan széljobber propagandista halála miatt, aki marginalizált csoportok ellen hergelt,...

Szerintem nagy különbség van aközött hogy nem vagyunk valami miatt szomorúak vagy megünnepeljük. Én nem ünneplem, de nem is sajnálom kicsit se. Pláne azok után, amiket a fegyvertartásról, az empátiáról mondott.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!