Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nevez minket erdélyi...

Miért nevez minket erdélyi magyarokat románnak egy a Mi hazánk listáján lévő képviselő? A mi hazánk szemében nem honfitársak hanem románok vagyunk?

Figyelt kérdés

Itt a képviselő a listán: [link]

A jelölt a következő videó 8:24-26 szakaszában románnak nevezi székely honfitársamat: www.youtube.com/watch?v=AorqgEul-HQ

2025. okt. 8. 09:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 A kérdező kommentje:
Tegnap hívta fel erre a figyelmemet az egyik kollégám, nem hittem neki, aztán belenéztem pár videóba és tényleg... a párt egyik "reklámarc" folyamotasan románnak hív egy székelyt, szlováknak egy felvidéki magyart... nekem ez hatalmas csalódás...
2025. okt. 8. 09:38
 2/66 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is. Ezért fogok inkább a Tisza pártra szavazni.
2025. okt. 8. 09:39
 3/66 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező csak szólok ez nem a mi hazánk véleménye, hanem Fekwte László elszólása!

De azért persze próbálj csak meg lejáratni egy pártot ostoba módon!

2025. okt. 8. 09:40
 4/66 anonim ***** válasza:
46%
Másfél pipás Mihasznákos barátunk is ide talált.
2025. okt. 8. 09:41
 5/66 A kérdező kommentje:

Ez rendben van, de akkor ilyen videók ellenére miért indította őt a mi hazánk? Tudták hogy ő nem magyarnak hanem románnak gondol minket, mégis indították..

[link]

2025. okt. 8. 09:43
 6/66 anonim ***** válasza:
32%

A bácsi egyszerű mint a faék. Ez az a kategória, mint amikor vannak a nők, meg a férfiak, és pont.

Nem terheli azt a 2 bitet részletekkel, mert túlmelegszik, lefagy.

2025. okt. 8. 09:44
 7/66 anonim ***** válasza:
47%

Fekete László nem egy személyben a Mi Hazánk. Én elnézést kérek a nevében, valóban illett volna úgy fogalmazni, hogy "erdélyi", "romániai magyar" versenyző.

De ezt teljesen felesleges az egész pártra projektálni, mert a többi párt között több ilyen dolgot találhatsz a múltból, vagy akinek Pozsony is Bratislava, stb.

2025. okt. 8. 09:52
 8/66 anonim ***** válasza:
37%

3.

Persze semmiképp ne szavazza mi hazánkra mert egy képviselő véletlenül rossz szót mondott szavazz inkább a tiszára akinek a fővezetője román földnek nevezte erdélyt!

Mező miért ferdítesz a kérdésedben is hazud az ölössze-vissza?

Nem nevezett titeket románnak a mi hazánk csak Fekete László nevezett egyetlenegy versenyzőt románnak véletlenül, tehát nem azt mondta hogy az erdélyi magyarok románok ahogy te itt össze-vissza hazudozol mint a vízfolyás!

És a Mi hazánknak nem kötelessége előre a jövőbe látni és tudni hogy ki milyen elszólást fog véletlenül majd mondani!

Te tényleg nem ezen a földön élsz.

De megint sikerült egy jót hergelned a mi hazánk ellen.

2025. okt. 8. 09:52
 9/66 anonim ***** válasza:
42%
#9 Már régebb óta kiábrándultam a Mi Hazánk pártból.
2025. okt. 8. 09:56
 10/66 A kérdező kommentje:

Mi a ferdítés? Azt mondta erdélyi magyar székely honfitársamra hogy román? Igen

Ennek ellenére a mi hazánk indította? - Igen

Nincs ebben ferdítés, az meg hogy a Tisza mit mond nem tökmindegy? Nem róluk kérdeztem. A videón László az előtt nevezet románnak egy székely embert (akinek iszonyatosan fájhat trianon) mielőtt indították -> tehát a Mi hazánk ennek tudatában indította!

2025. okt. 8. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Mikor lesz minden magyarnak egyenlő választási feltétele?

Míg sok itthon élő embernek a Fidesz házhoz viszi az urnát, addig a külföldön élő magyaroknak sok eset több száz kilométert és akár 4-5 órát is kell utazni , hogy leadhassák a szavazatukat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!