Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedagógus álommeló lett. Ez...

A pedagógus álommeló lett. Ez is a kormányunk érdeme?

Figyelt kérdés
OECD felmérés szerint. Már nem csak a részmunkaidős bejárárás, szabad hétvége. Két hónapos nyári szünidő, évszakonként iskolai szünetek, de a jelentősen megemelt fizetés is melengeti a lelket. Már én is mennék....Hát te? [link]

okt. 9. 12:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
19 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
Neked megártott ez a sok általad összehordott elmebaj?
okt. 9. 12:30
 2/35 A kérdező kommentje:
Várjál...nem én vagyok liberális, akik kitalált 80 nembe hisznek 😂
okt. 9. 12:31
 3/35 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, inkább menj és simogasd meg Romulusz bácsi pisztolyát.
okt. 9. 12:33
 4/35 A kérdező kommentje:

3 Attól abolondtól kiszuperált katonától elvették.

Namost itt volt egy tényleges probléma és a kormány ezt is megoldotta. Már emelkedett is a pedagógia szakra felvetteks záma és akarnak is tanítani

okt. 9. 12:36
 5/35 anonim ***** válasza:
76%

"Várjál...nem én vagyok liberális, akik kitalált 80 nembe hisznek"

Ez hogy jön a kérdésedhez és arra adott válaszra?

Honnan tudod hogy milyen aki vaszolt?

Kitalom. Te is az a tipikus két agysejtű fideszes vagy, aki azt hiszi, mindenki liberalis aki nem fideszes.

Hogy tudnak az ilyenek életben maradni.....🤔

okt. 9. 12:49
 6/35 anonim ***** válasza:
63%

Tehát a lakájmédia szerint nagyszerű a gazdája. Igaz kicsit át kellett értelmezni amit a TALIS írt, de fene bánja.

[link]

Itt azt írták, hogy

"...Átlagosan és Magyarországon is minden ötödik fiatal (30 év alatti) tanár fontolgatja, hogy otthagyja a pályát a következő öt évben."

okt. 9. 12:58
 7/35 A kérdező kommentje:

5# Az összehordott elmebajt írtad. Erre válaszoltam. Nem én hiszek 80 nemben, hanem ti. Amit az OECD leírt és én azok világosak

"Hogy tudnak az ilyenek életben maradni....."

A Földi élet keletkezése óta évmilliókig ilyen eybites egyedek maradtak életben 😋

6# A tanár az mindig fontolgat. Barátaim tanárok is havonta ötször akarnak pályát módosítani. Aztán a részmunkaidős bejárás az hogy délbe hazajöhet máskor meg tízre jár be végül eldönti kérdést. A pedagógusoknak három okuk van maradni a pályán : Junius, július, augusztus👍

okt. 9. 13:36
 8/35 anonim ***** válasza:
66%

Úgy tűnik kérdező, hogy magát a cikket nem olvastad. Rögtön az alcímben közölt állítás ("munkájuk során nagyfokú szakmai önállóságot élveznek, és támogató iskolai környezetben dolgoznak") meglehetősen vitatható.

Részben a kormányunk érdeme: a pedagógus-béremelés EU-s pénzből megy, bár ha jól tudom a szakképzési része az magyar költségvetésből.

okt. 9. 13:49
 9/35 anonim ***** válasza:
25%
Fideszjobbágy kérdező,kihagytad, hogy egy tanáron kb. minden hónapban végigmegy valamilyen fertőzés amit a sok gyerektől tutira elkap. A fizetésük teljesen random és értelmezhetetlen, részrehajló módon van megállapítva, és egy akármilyen valamilrevaló diplomás piaci melóval jóval többet kereshet még egy jónak mondható fizetésbesorolású tanár is. Az pedig, hogy nekik megemelték a fizujukat csak annak köszönhető, hogy a fidesz nem tudott már mit kezdeni a pedagógussztrájkokkal plusz meglátta bennük a választási megvesztegetési potenciált, közben az ápolók fizetése, akik életekért küzdenek nap mint nap továbbra is a béka s@gge alatt van többek közt.
okt. 13. 22:15
 10/35 anonim ***** válasza:
24%
Akkor sem szavazok rájuk, mert ha maradnak, biztos bevezetik a sorkatonaságot.
okt. 14. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!