A pedagógus álommeló lett. Ez is a kormányunk érdeme?

válasza:

válasza:3 Attól abolondtól kiszuperált katonától elvették.
Namost itt volt egy tényleges probléma és a kormány ezt is megoldotta. Már emelkedett is a pedagógia szakra felvetteks záma és akarnak is tanítani

válasza:"Várjál...nem én vagyok liberális, akik kitalált 80 nembe hisznek"
Ez hogy jön a kérdésedhez és arra adott válaszra?
Honnan tudod hogy milyen aki vaszolt?
Kitalom. Te is az a tipikus két agysejtű fideszes vagy, aki azt hiszi, mindenki liberalis aki nem fideszes.
Hogy tudnak az ilyenek életben maradni.....🤔

válasza:Tehát a lakájmédia szerint nagyszerű a gazdája. Igaz kicsit át kellett értelmezni amit a TALIS írt, de fene bánja.
Itt azt írták, hogy
"...Átlagosan és Magyarországon is minden ötödik fiatal (30 év alatti) tanár fontolgatja, hogy otthagyja a pályát a következő öt évben."
5# Az összehordott elmebajt írtad. Erre válaszoltam. Nem én hiszek 80 nemben, hanem ti. Amit az OECD leírt és én azok világosak
"Hogy tudnak az ilyenek életben maradni....."
A Földi élet keletkezése óta évmilliókig ilyen eybites egyedek maradtak életben 😋
6# A tanár az mindig fontolgat. Barátaim tanárok is havonta ötször akarnak pályát módosítani. Aztán a részmunkaidős bejárás az hogy délbe hazajöhet máskor meg tízre jár be végül eldönti kérdést. A pedagógusoknak három okuk van maradni a pályán : Junius, július, augusztus👍

válasza:Úgy tűnik kérdező, hogy magát a cikket nem olvastad. Rögtön az alcímben közölt állítás ("munkájuk során nagyfokú szakmai önállóságot élveznek, és támogató iskolai környezetben dolgoznak") meglehetősen vitatható.
Részben a kormányunk érdeme: a pedagógus-béremelés EU-s pénzből megy, bár ha jól tudom a szakképzési része az magyar költségvetésből.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!