Varga Judit lehet majd a Fidesz-KDNP miniszterelnök jelöltje 2026-ban?
Figyelt kérdés
2025. okt. 10. 13:03
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Bármi előfordulhat, de a lottó ötösre nagyobb esélyem van.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Undorító lenne , ha egy Ped"fil segítőt felmentő senki jelölt lenne.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Lehet, csak szerintem nagyon kicsi rá az esély.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Hatalmas szégyen lenne, ha ez a bukott roncs nőt még bárhova is odatennék.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Kiszervezik neki a bukást. Vitya nem akar égni. Ez már lebegett a levegőben, hogy más lesz a jelölt, ha forró a talaj.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Mekkora ötlet lenne az asszonyt indítani MP ellen 😎
Bár én nem látok rá reális esélyt.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem hatalmas ötlet lenne. Ha ez megtörténne én Juditra szavaznék!
Kapcsolódó kérdések:
Ki legyen a Fidesz miniszterelnök jelöltje?
Orbán Viktor mondta hogy Varga Juditot és Áder Jánost is kérte, de sajnos egyikük sem vállalta. Kit kéne megkérnie a pártból? Ki lenne jó jelölt?
Budapest Pride 2025 után - Orbán marad-e a Fidesz miniszterelnök jelöltje 2026-ban?
Lényegében Orbán egyfajta "Fő Pride Mesterként" akarata ellenére létrehozta nemcsak a legnagyobb Bp. Pride-ot, annak ellenére, hogy elviekben betiltotta azt. Mindhárom dolog, amivel flexelt a híveinek március 15-én besült, a repülőrajt, az elhallgatatási törvény, de...
Varga Juditot, melyik párt miniszterelnökeként látnád szivesebben?
A tisza, vagy a fidesz jelöltjeként?
Ha Pálinkás József lett volna az ellenzék miniszterelnök jelöltje 22'-ben, akkor jó eséllyel nyernek, vagy legalább nincs kétharmad ?
Mi a véleményetek erről ? Szerintem Pálinkás életképesebb jelölt lett volna Mint Márki-Zay, sok fideszest átcsábíthatott volna. Van egy tudományos múltja, köztiszteletben álló személy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!