Az, hogy az Origo azon elvezkedik, hogy történelmi jobaratunkon, Lengyelországon, történelmi ellenségünk , Oroszország mekkorát csapott, nem hazaárulás?

válasza:Ha az ország hagyta, hogy az oroszokból kvázi szövetségest csináljon ez a rühes kormány, még azon szövetségeseinkből ellenséget, ahol 2x is saját dönténes önrendelkeztünk, hogy tartozni szeretnénk, nem csak a kormány hazaárulásával van gond.
A kormány hazaáruló és szembement az ország korábbi akaratával, de az ország meg cinkos ebben, mert hagyta.

válasza:Kérdező, szokás szerint nem olvastad el a cikket, csak a címet.
Ez egy kattintásvadász cím, ugyanolyan mint a 444 meg a telex és társainak kattintásvadász címadásai is szoktak lenni - az utána következő cikkben viszont már semmi ilyenről szó sincs.
Nincs benne sem örömködés, sem élvezkedés, de még csak olyan sincs ami a címet alátámasztaná és valamiféle "mekkora csapást" mértek volna az oroszok a lengyelekre.
Beszólt a lengyel az orosznak, hogy ha arra mer repülni Putyin a légterükben akkor lelövik. Erre visszaszólt nekik az orosz, hogy a lengyel egy terrorista. Ostoba, kinek nagyobb a farka köpködés egymásra, ennyi.
A cikk pedig csak leírta ezt pár mondatban.

válasza:

válasza:4, ez rohadtul nem igaz.
Körbejártam a környező országokat, Szlovéniát és Ukrajnát leszámitva, minden szomszédunkban jártam, viszont végigjártam a cseheket és a lengyeleket is.
Egyedül Lengyelország volt az az ország, ahol örültek nekem, mikor megtudták, hogy magyar vagyok, meg talán egy cseh fogadóban, de az is csak 1 fogadó volt a sok közül.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:9, ez történelemhamisitás!
A Szovjetúniót Moszkvában, az oroszok hozták létre, mindent Moszkvából irányitottak, az ukránokat is és minket is. Semmibe sem volt beleszólásunk, ebből akartak kiszálni 56-ban.
A ruszki sosem volt az ország barátja, ma sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!