Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az, hogy az Origo azon elvezke...

Az, hogy az Origo azon elvezkedik, hogy történelmi jobaratunkon, Lengyelországon, történelmi ellenségünk , Oroszország mekkorát csapott, nem hazaárulás?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 22. 07:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%

Ha az ország hagyta, hogy az oroszokból kvázi szövetségest csináljon ez a rühes kormány, még azon szövetségeseinkből ellenséget, ahol 2x is saját dönténes önrendelkeztünk, hogy tartozni szeretnénk, nem csak a kormány hazaárulásával van gond.

A kormány hazaáruló és szembement az ország korábbi akaratával, de az ország meg cinkos ebben, mert hagyta.

okt. 22. 07:50
 2/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem.
okt. 22. 07:54
 3/29 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, szokás szerint nem olvastad el a cikket, csak a címet.

Ez egy kattintásvadász cím, ugyanolyan mint a 444 meg a telex és társainak kattintásvadász címadásai is szoktak lenni - az utána következő cikkben viszont már semmi ilyenről szó sincs.

Nincs benne sem örömködés, sem élvezkedés, de még csak olyan sincs ami a címet alátámasztaná és valamiféle "mekkora csapást" mértek volna az oroszok a lengyelekre.

Beszólt a lengyel az orosznak, hogy ha arra mer repülni Putyin a légterükben akkor lelövik. Erre visszaszólt nekik az orosz, hogy a lengyel egy terrorista. Ostoba, kinek nagyobb a farka köpködés egymásra, ennyi.

A cikk pedig csak leírta ezt pár mondatban.

okt. 22. 08:03
 4/29 anonim ***** válasza:
24%
Ez a lengyel-magyar barátság is olyan a söpredéknek amit érdek szerint lehet csűrni csavarni. A lengyelek addig barátok amig Brüsszel ellen szabadságharcolnak. A 80as évek elején amikor sztrájkoltak a komcsik és ruszkik ellen az átlag magyar kisembernek annyi jött le hogy “ a lengyelek nem akarnak dóógozni”
okt. 22. 08:04
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

4, ez rohadtul nem igaz.

Körbejártam a környező országokat, Szlovéniát és Ukrajnát leszámitva, minden szomszédunkban jártam, viszont végigjártam a cseheket és a lengyeleket is.

Egyedül Lengyelország volt az az ország, ahol örültek nekem, mikor megtudták, hogy magyar vagyok, meg talán egy cseh fogadóban, de az is csak 1 fogadó volt a sok közül.

okt. 22. 08:09
 6/29 anonim ***** válasza:
5%
"Egyedül Lengyelország volt az az ország, ahol örültek nekem, mikor megtudták, hogy magyar vagyok, meg talán egy cseh fogadóban, de az is csak 1 fogadó volt a sok közül." Hüleség. Normális embert amúgy se érekli, hogy honnan vagy, nem az roszágod kormánya alapján itélnek meg.
okt. 22. 08:26
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
5. én a fideszes prolikról beszéltem. nem a lengyelekről. A lengyelek szeretnek minket, az átlag fideszes viszont csak akkor szereti a lengyeleket amikor épp harcolni kell a nyugattal, amikor nem nyalják ki a putin seggét már huzzák az orrukat
okt. 22. 08:35
 8/29 anonim ***** válasza:
88%
"Ez a lengyel-magyar barátság is olyan a söpredéknek amit érdek szerint lehet csűrni csavarni. A lengyelek addig barátok amig Brüsszel ellen szabadságharcolnak. A 80as évek elején amikor sztrájkoltak a komcsik és ruszkik ellen az átlag magyar kisembernek annyi jött le hogy “ a lengyelek nem akarnak dóógozni” Azt hiszem,ezt nem kell magyarázni.Akkor is,és most is hatásos a propaganda.A magyar-lengyel barátság évszázadokra nyúlik vissza,a középkor utolsó 2 évszázadára is.Azóta minden korban,és társadalmi,politikai berendezkedésben működött.Még a 2.világháború idején is.Dacára hogy a fasiszta megszálló Németország csatlósai voltunk.Most 2020-as években a populista demagóg oroszbarát 0rbán kormány tesz(tenne)róla,hogy ne így legyen.Nem fog menni,a történelmet nem lehet eltörölni,át írni.Időbe tellik mire 0rbánék bukása tán újra a régi lesz a jó viszony,de nem menthetetlen.
okt. 22. 08:36
 9/29 anonim ***** válasza:
17%
Az Oroszok nem az ellenségeink. A Szovjatunió nem egyenlő az oroszokkal. Sőt ide is 56-ban ukránokat vezényeltek. Az asszonyainkat 1945-ben is a III.Ukrán front katonái erőszakolták le. Na akkor kik is az ellenségink? 🤔
okt. 22. 08:44
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

9, ez történelemhamisitás!

A Szovjetúniót Moszkvában, az oroszok hozták létre, mindent Moszkvából irányitottak, az ukránokat is és minket is. Semmibe sem volt beleszólásunk, ebből akartak kiszálni 56-ban.

A ruszki sosem volt az ország barátja, ma sem az.

okt. 22. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!