Vétkes vagyok, hogy ha úgy érzem, hogy az 1998-2002 közötti Fidesz kormány, illetve az akkori Független és Szabad Magyar Köztársaság állama jobban szolgált minket embereket mint a mostani és valamiképpen legitimebbnek éreztem mint a mostanit?

válasza:Az még egy "másik" FIDESZ volt. Nem véletlenül vált ki a pártól az azt követő években jó néhány "jobb érzésű" politikus.
Ha lehet hinni Magyar Péternek, akkor ő azt a '98-as FIDESZ-t szeretné újraéleszteni.

válasza:"Ha lehet hinni Magyar Péternek, akkor ő azt a '98-as FIDESZ-t szeretné újraéleszteni."
Ilyet mondott, hogy ez a szándéka?
Mindenesetre, azt biztos nem fogja tudni ujraèleszteni.
Az 1998-as Fidesz egyrészt egy teljesen más korszakban létezett, más világ volt akkor.
Másrészt Magyar Péter személyisége nem olyan, mint a 35 éves Orbán Viktorè volt. Más karakter, Magyar jóval extrovertáltabb.

válasza:#1 "Ha lehet hinni Magyar Péternek, akkor ..."
Csakhogy nem lehet neki elhinni egyetlen egy szavát sem.
Láttad te milyen műsort levágott a 2022-es fidesz győzelem estéjén örömében Magyar Péterke? Hogyan beszélt rajongva Orbánról előtte?
Miért hiszed el egyetlen mondatát is mikor jól láthatóan hazudik mindig és mindenben?

válasza:tegnap 23:49
Nos. Én egyik FIDESZ híve sem vagyok. :)
Ezt az egy dolgot viszont elhiszem róla.
Hogy a tegnap 23:27-es válaszadónak se maradjak adósa:
Nem. Nem mondott ilyet konkrétan. Viszont burkoltan rengetegszer célzott rá, hogy csak "megreformálni" akarja a FIDESZ-t, és nem eltüntetni.
Nem véletlenül nem foglal állást olyan témákban, ami "színvallásra" kényszerítené.
Ezért írtam itt többször is, hogy rengeteg csalódott szavazó lesz akkor is, ha megnyeri a TISZA a 2026-os választást.
Jön majd, hogy: "Én nem ilyen lovat akartam!".

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!